Μηνιαία Εργαστήρια Silva

Η Τελευταία Τετάρτη Κάθε Μήνα η μέρα των Εργαστηρίων Silva

Επιτυχημένη χαρακτήρισαν την προσπάθεια από την κα Μαριάννα Μεταξάτου να δώσει μια άλλη διάσταση στην ανάπτυξη των θεμάτων του Silva Life System με τα 3ωρα εργαστήρια κάθε τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα στον χώρο του UNITY CENTER στο Βύρωνα.
Το πρώτο 3ωρο που έγινε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου είχε σαν θέμα το Πνευματικό Ξεκαθάρισμα και τα Περιοριστικά Πιστεύω. Δηλαδή τη σημασία που έχει για τον εγκέφαλο ο τρόπος που κάποιος σκέπτεται και μιλά καθώς και ποιες είναι οι πεποιθήσεις του γιατί αυτά είναι που διαμορφώνουν τη ζωή του. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εντοπίσουν δικές τους αρνητικές συμπεριφορές στην έκφραση και νοητικές συνήθειες και να ξεκινήσουν τη διαδικασία αλλαγής.
Στο σεμινάριο Silva Life System λόγω περιορισμένου χρόνου δεν είναι δυνατόν να επεκταθούμε σε κάθε θέμα γιατί το σημαντικό είναι η εξήγηση της τεχνικής και η άσκηση χαλάρωσης και προγραμματισμού.
Η εκπαίδευση μας όμως σαν παρουσιαστές της Μεθόδου Silva είναι πολύ μεγαλύτερη σε όλα τα θέματα τόσο σε εύρος όσο και σε βάθος και στα 3ωρα εργαστήρια έχουμε τη δυνατότητα να επεκταθούμε σε κάθε θέμα και να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν τις δικές τους ανάγκες και να κάνουν καλύτερη χρήση των τεχνικών.
Επί πλέον οι απόφοιτοι μπορούν να συνοδεύονται από φίλους τους που παίρνουν έτσι μια καλή «γεύση» της Μεθόδου και έχουν και την εμπειρία της άσκησης χαλάρωσης που τους βοηθά να ξέρουν από πρώτο χέρι πως μπορεί να τους βοηθήσει η Μέθοδος.
Βελτιώστε τις Σχέσεις σας
Την τελευταία Τετάρτη του μήνα στις 25 Φεβρουαρίου το θέμα θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πως μπορούν να βελτιώνονται με τις τεχνικές της Μεθόδου. Θα αντιληφθείτε ποια είναι η δική σας συμμετοχή σε μια «κακή σχέση» και θα προγραμματίσετε την αλλαγή της.
Για την Τετάρτη 25 Μαρτίου το θέμα θα είναι:
Καθρέπτης του Νου & Νόμος της Έλξης
Στο εργαστήριο θα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε αν ακολουθείτε τη συνταγή επιτυχίας του Καθρέπτη του Νου που είναι συμβατή με τους συμπαντικούς νόμους.
Το εργαστήριο γίνεται 6μ.μ.-9:30μ.μ. στο UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26, Βύρωνας και κοστίζει 20€ για κάθε συμμετέχοντα.
Για συμμετοχές τηλ. 2103610822