Μηνιαία Εργαστήρια Silva

Η Τελευταία Τετάρτη Κάθε Μήνα η μέρα των Εργαστηρίων Silva

Συνεχίζουμε και αυτή τη χρονιά τα 3ωρα εργαστήρια την Τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα θέλοντας να δώσουμε μια άλλη διάσταση στην ανάπτυξη των θεμάτων του Silva Life System.

Στο σεμινάριο Silva Life System λόγω περιορισμένου χρόνου δεν είναι δυνατόν να επεκταθούμε σε κάθε θέμα γιατί το σημαντικό είναι η εξήγηση της τεχνικής και η άσκηση χαλάρωσης και προγραμματισμού.
Η εκπαίδευση μας όμως σαν παρουσιαστές της Μεθόδου Silva είναι πολύ μεγαλύτερη σε όλα τα θέματα αλλά ακόμα περισσότερο η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να έχουμε τη δυνατότητα στα 3ωρα εργαστήρια να επεκταθούμε σε κάθε θέμα και να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν τις δικές τους ανάγκες και να κάνουν καλύτερη χρήση των τεχνικών.
Επί πλέον οι απόφοιτοι μπορούν να συνοδεύονται από φίλους τους που παίρνουν έτσι μια καλή «γεύση» της Μεθόδου και έχουν και την εμπειρία της άσκησης χαλάρωσης που τους βοηθά να ξέρουν από πρώτο χέρι πως μπορεί να τους βοηθήσει η Μέθοδος.με τα 3ωρα εργαστήρια κάθε τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα στον χώρο του UNITY CENTER στο Βύρωνα.
Το πρώτο 3ωρο θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έχεισαν θέμα:

Εκκρεμότητες:
Αιτία μεγάλου και  συνεχούς εσωτερικού στρες

Οι εκκρεμότητες είναι εκείνες οι δουλειές που βαριέσαι να τις κάνεις.
Τις νοιώθεις υποχρέωση και όχι ευχαρίστηση.
Αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κάνεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου.Πρόσεξε ότι σ’ όλα αυτά που προανέφερα το κοινό σημείο είναι η νοητική σου στάση.

Οι άνθρωποι κυριαρχούνται από τις νοητικές τους στάσεις τόσο πολύ που άθελα τους δημιουργούν εθισμό.

Στη Μέθοδο Silva  τη διαδικασία αλλαγής της νοητικής μας στάσης την αρχίζουμε από την πρώτη ώρα εξηγώντας “Τι είναι το Πνευματικό Ξεκαθάρισμα”

Δηλαδή τη σημασία που έχει για τον εγκέφαλο ο τρόπος που κάποιος σκέπτεται και μιλά καθώς και ποιες είναι οι πεποιθήσεις του γιατί αυτά είναι που διαμορφώνουν τη ζωή του και δημιουργούν νοοτροπία και στάση ζωής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν δικές τους αρνητικές συμπεριφορές στην έκφραση και νοητικές συνήθειες και να ξεκινήσουν τη διαδικασία αλλαγής.

Αυτό θα κάνουμε στο εργαστήριο και θα το συνοδέψουμε με μια ωραία άσκηση χαλάρωσης αντιστρές.

 

Βελτιώστε τις Σχέσεις σας
Την τελευταία Τετάρτη του Νοεμβρίου στις 27 του μήνα το θέμα θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πως μπορούν να βελτιώνονται με τις τεχνικές της Μεθόδου.

Θα αναφερθούμε σε όλες τις τεχνικές της Μεθόδου Silva που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε μια σχέση  καθώς και με ποιον τρόπο θα γίνει.

Τέλος θα αντιληφθείτε ποια είναι η δική σας συμμετοχή σε μια «κακή σχέση» και θα προγραμματίσετε την αλλαγή της βρίσκοντας λύσεις χωρίς χαμένους.

Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο λόγω Χριστουγέννων.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το θέμα θα είναι:
Καθρέπτης του Νου & Νόμος της Έλξης
Ο Ιανουάριος είναι το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς που σχεδόν όλοι βάζουν τους στόχους που θέλουν να επιτύχουν μέσα στο χρόνο και τις θετικές αλλαγές που θέλουν να έχουν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους.

Στο εργαστήριο θα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε αν ακολουθείτε τη συνταγή επιτυχίας του Καθρέπτη του Νου που είναι συμβατή με τους συμπαντικούς νόμους ώστε να έχετε τα θεμιτά αποτελέσματα.  Είναι κάποια πράγματα που κάνουν την διαφορά… τι δεν γίνεται σωστά;

Και οπωσδήποτε “Μην περιμένετε να αλλάξει κάτι στη ζωή σας συνεχίζοντας να κάνετε τα ίδια πράγματα που κάνατε έως τώρα.”

Τα εργαστήριο γίνονται στο UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26, Βύρωνας 6μ.μ.-9:30μ.μ με συμμετοχή 20€ για κάθε συμμετέχοντα.
Για συμμετοχές τηλ. 2103610822 και email: methodossilva@gmail.com