Παρακολούθησε τα σεμινάρια της Silva & ξεκίνα τώρα να μεταμορφώνεις τη ζωή σου

Πάρε μέρος σε εκδηλώσεις που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή και να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις εμπόδια και να ζήσεις τον σκοπό της ζωής σου!

Από το 1976 που ξεκίνησε η Silva στην Ελλάδα έχουν γίνει πολλές δεκάδες σεμινάρια  και πολλά από αυτά με διάσημους καλεσμένους από το εξωτερικό.

Στα ζωντανά σεμινάρια μας, θα βιώσετε σε βάθος ένα ιδιαίτερο σύστημα εκπαίδευσης σε μια ατμόσφαιρα ζωντανής ανταλλαγής και βιωματικής μάθησης με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Silva Life System

Βίωσε τη δύναμη του σύγχρονου δυναμικού διαλογισμού μέσα από μια συντονισμένη ομάδα συμφοιτητών!

Είναι το βασικό μας σεμινάριο, Το Σύστημα Ζωής Silva (SLS) είναι η βάση σου για μια πιο πλούσια ζωή, δίνοντάς σου τα εργαλεία για να μπορείς να έχεις ηρεμία και εσωτερική γαλήνη, να συντονίζεσαι  με τις συνθήκες της καθημερινότητας , και να ενεργοποιείς την αναξιοποίητη δύναμη του νου σου. Σε αυτό το βασικό σεμινάριο, θα μάθεις τις βασικές τεχνικές στον καθοδηγούμενο οραματισμό και στην εστιασμένη εγρήγορση που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, να ξεπεράσεις τα εμπόδια, και να αναδείξεις τις δυνατότητές σου.

Διάβασε περισσότερα

Silva Intuition System

Συνδέσου με το δικό σου εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης, τη διαίσθηση σου, και δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα για τον εαυτό σου.

Το δεύτερο βασικό μας σεμινάριο. Το Σύστημα Διαίσθησης Silva  (SIS), σε εκπαιδεύει να αναγνωρίζεις τη διαίσθησή σου και να συνεργάζεσαι μαζί της. Μαθαίνοντας να εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου φωνή, σου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις αυτό το λαμπρό προαίσθημα, αυτή την ξαφνική διορατικότητα, την οποία η λογική από μόνη της δεν μπορεί να παράσχει, για να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Διάβασε περισσότερα

Silva Mind Body Healing

Επικοινώνησε με την κινητήρια δύναμη πίσω από όλες τις θεραπείες: Το νου!

Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρχίσει να εξερευνούν το φαινόμενο που είναι γνωστό ως θεραπεία νου-σώματος. Είναι έτοιμοι να πάρουν την υγεία και την ευημερία τους στα χέρια τους, και να προχωρήσουν πέρα από τις συμβατικές διαδικασίες και τα κλασικά φάρμακα.

Διάβασε περισσότερα

Silva Manifesting

Υλοποιείστε τα όνειρά σας!

Είτε πρόκειται για μια επιθυμία να αψηφήσεις τους φυσικούς περιορισμούς, να διευρύνεις τα όρια της φαντασίας, ή απλά να κερδίσεις τις πιθανότητες, οι ιστορίες ασυνήθιστων ανθρώπων που καταφέρνουν εκπληκτικά πράγματα, αφθονούν. Οι άνθρωποι εκδηλώνουν επιθυμίες εκ του μηδενός. Η συμβατική σκέψη μπορεί να το αποκαλεί τύχη, αλλά στη Silva έχουμε μια ευρύτερη εικόνα. Αντιλαμβανόμαστε το ρόλο που παίζει η πρόθεση στη διαμόρφωση αυτού που βιώνουμε ως «πραγματικότητα». Και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της «υλοποίησης».

Διάβασε περισσότερα