Ξεκίνα το ταξίδι σου στη Silva με την εμπειρία του σεμιναρίου
Silva Life System

ψηφιακό σεμινάριο

click.metaxatoseminars.gr/slsvsl

 

Σε όλο τον κόσμο,  οι άνθρωποι κινούνται προς έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής. Είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, να ξεπεράσουν τις οικονομικές προκλήσεις και τα εμπόδια στην καριέρα και την υγεία τους. Είναι έτοιμοι να ζήσουν μια αρμονική και παραγωγική ζωή.

Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής θα βρείτε στο τέλος αυτής της σελίδας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Για πληροφορίες οργάνωσης και τρόπο εγγραφής πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας.

Το βασικό μας πρόγραμμα, το Silva Life System, είναι το πρώτο βήμα.

 Φαντάσου…

 • Να αποκτούσες ακριβή καθοδήγηση στις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου
 • Να κυριαρχούσες πάνω στο στρες
 • Να κοιμόσουν χωρίς τη χρήση φαρμάκων και να ξυπνούσες ανανεωμένος και ξεκούραστος
 • Να δημιουργούσες δυνατές σχέσεις που θα έκαναν τη ζωή σου καλύτερη
 • Να βελτίωνες την μνήμη σου
 • Να μπορούσες να διαχειρίζεσαι και να εξουδετερώνεις τον πόνο
 • Να μπορούσες να βελτιώσεις την ικανότητα μάθησης
 • Να ενεργοποιούσες την δύναμη του νου σου για να επιτυγχάνεις τους στόχους σου
 • Να αξιοποιούσες την αποθήκη απεριόριστων πληροφοριών που βρίσκεται στο νου σου.
 • Να αποκτούσες τη σοδρή επιθυμία ή ένα δυνατό σχέδιο που θα σε εκτόξευε προς τους στόχους σου

Τι λένε οι απόφοιτοι

“Ο ορθολογικός μας νους είναι σαν έναν υπολογιστή... ο διαισθητικός νους, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να δίνει πρόσβαση σε μια άπειρη παροχή πληροφοριών.”

Shakti Gawain, Συγγραφέας του “Δημιουργικού Οραματισμού”

“Η Μέθοδος Σίλβα αποτελείται από επιστημονικά δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες τεχνικές που τις λαμβάνετε βήμα προς βήμα, και τις μαθαίνετε μέσα από την πράξη. Θα δείτε ορατά αποτελέσματα, γρήγορα.”

Burt Goldman, Author of the American Monk

“Χάνουμε πολύ από τον χρόνο μας κρίνοντας και απορρίπτοντας τον εαυτό μας.  Αν περνούσαμε το μισό από αυτό το χρόνο ερευνώντας στο μυαλό μας πώς να αντιμετωπίσουμε τη ζωή, θα ανακαλύπταμε ότι είμαστε πολύ πιο δυνατοί από αυτό που νομίζουμε.”

Carol Lawrence, Famed Broadway Actress of West Side Story, The Story of Music, Funny Girl and more.

ΟΦΕΛΗ

Τι κερδίζεις με το Silva Life System: Τα 9 μεγαλύτερα οφέλη

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

1η Μέρα

 • Ο χάρτης προς την επιτυχία: Μια φόρμουλα για την αντιμετώπιση του άγχους, τον καθορισμό των στόχων, και πως να ξεκινάς με το δεξί.
 • Μεγάλη χαλάρωση: Η βασική τεχνική χαλάρωσης που θα επιτρέψει στο νου και το σώμα σου να βιώσει βαθιά χαλάρωση.
 • Διάλειμμα για μεσημεριανό: Φέρε το δικό σου ή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να γνωριστείς με τους συμμαθητές σου σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής
 • Έλεγχος του ύπνου: Ιδανική για την αντιμετώπιση διαταραχών του ύπνου και κακές συνήθειες ύπνου. Απλά χρησιμοποίησε την πριν κοιμηθείς για να απολαύσεις ένα βαθύ, χωρίς διακοπές, αναζωογονητικό ύπνο.
 • Έλεγχος ξυπνήματος: Κατέπληξε τον εαυτό σου ξυπνώντας στην ώρα σου, χωρίς ξυπνητήρι και σε τέλειο συγχρονισμό με το φυσικές λειτουργίες του σώματός σου.
 • Έλεγχος ονείρων: Ανακάλυψε πώς να ερμηνεύεις τα αφηρημένα υποσυνείδητα μηνύματα των ονείρων σου για την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων στην πραγματική ζωή.
 • Έλεγχος εγρήγορσης: Νυστάζεις; Δεν έχεις χρόνο για να πάρεις έναν υπνάκο; Χρησιμοποίησε αυτήν την τεχνική του νου για να αυξήσεις την σωματική και συναισθηματική σου ενέργεια μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Αναισθησία με το γάντι: Μια θαυματουργή τεχνική που μπορεί να μεταμορφώσει τον πόνο στη στιγμή:
 • Έλεγχος πονοκεφάλου: Μια εύκολη αλλά πολύ ισχυρή τεχνική για να αντιμετωπίσεις το στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες, όχι με χάπια, αλλά με το νου σου.
 • Τεχνική ποτηριού με το νερό: Μάθε πώς να ενεργοποιείς ένα απλό ποτήρι με νερό με μια ξεχωριστή πρόθεση για την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος, ξεπερνώντας ένα υποσυνείδητο μπλοκάρισμα. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της πρόθεσης αυτή η άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα. Επίσης η ίδια δύναμη μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά.

2η Μέρα

 • Κλειδιά της μνήμης: Ποτέ δεν θα ξαναξεχάσεις τη λίστα για τα ψώνια σου. Αυτή η απίστευτη τεχνική μνήμης δεν κάνει διακρίσεις, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα καταφέρει.
 • Τεχνική τριών δαχτύλων: Ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό εργαλείο που σου επιτρέπει να μπαίνεις στο επίπεδο άλφα του νου μέσα σε δευτερόλεπτα, και να δημιουργείς συμπτώσεις στη ζωή σου, πιέζοντας απλά τα δάχτυλά σου μαζί.
 • Διάλειμμα για μεσημεριανό: Φέρε το δικό σου ή αξιοποίησε την ευκαιρία να γνωριστείς με τους συμμαθητές σου σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής..
 • Καθρέπτης του νου: Η πιο δημοφιλής και ευέλικτη τεχνική που σε μαθαίνει να απεικονίζεις χρησιμοποιώντας τον δημιουργικό οραματισμό συγκεκριμένα σενάρια για να αυξήσεις και να ενδυναμώσεις τις ικανότητές σου στην υλοποίηση, τη θεραπεία και την λύση προβλημάτων.
 • Νοητικό ταξίδι από τον Μικρόκοσμο στον Μακρόκοσμο: Ξεπέρασε τα όρια του χρόνου και του χώρου και δημιούργησε ισχυρά σημεία αναφοράς με αυτό το ουσιαστικό πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της διαισθητικής σου δυνατότητας.
 • Εργαστήρι του Νου: Ψάχνεις για απαντήσεις μέσα σου; Χρησιμοποίησε αυτή την τεχνική για να δημιουργήσεις ένα αδιαπέραστο καταφύγιο του νου για θεραπεία, επίλυση προβλημάτων, υλοποίηση και διαισθητική λειτουργία.
 • Σύμβουλοι: Συνδέσου με δύο σοφούς συμβούλους στο νου σου και πάρε συμβουλές σχετικά με οτιδήποτε, από εκείνη την σκληρή απόφαση για την καριέρα σου μέχρι την εξεύρεση συντρόφου ζωής.

Η Μέθοδος Silva υποστηρίζεται από την έρευνα

Ο Jose Silva ήταν πρωτοπόρος στην έρευνα του νου και της διαίσθησης. Τα ευρήματά του ήταν η βάση για πολλές από τις εξελίξεις σε επιχειρήσεις, τις τέχνες, τον αθλητισμό και την προσωπική ανάπτυξη.

 

Kαλλιτέχνες ενισχύουν την δημιουργικότητά τους και την ικανότητα εστίασης με την Silva

Αξιοσημείωτοι οι απόφοιτοι, όπως η τραγουδίστρια της όπερας Marguerite Piazza, η τραγουδίστρια Βίκυ Carr, και οι ηθοποιοί Loretta Swit και Carol Lawrence, η πρώτη ηθοποιός θεάτρου που απέκτησε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Ο Best-selling συγγραφέας, Richard Bach, πιστώνει τη Μέθοδο Σίλβα για την έμπνευση να τον βοηθήσει να τελειώσει το εικονικό βιβλίο του, Jonathan Livingston Seagull, το οποίο πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και μπήκε στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME.

Eπιχειρήσεις εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους στη Μέθοδο Silva

Κορυφαίες εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των RCA Records, Green Mountain Coffee, καθώς και η Arnold Agency report ενίσχυσαν τη δημιουργικότητα, βελτίωσαν την διαχείρισης των επιχειρήσεων τους, ενίσχυσαν τα κίνητρα, πέτυχαν καλύτερη υγεία, υψηλότερη προσέλευση στην εργασία, και καλύτερη διαχείριση του άγχους.

"Η Silva αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει ο νους."

Robert Stiller, Διευθύνων Σύμβουλος της Green Mountain Coffee

Παγκόσμιας κλάσης Αθλητές χρησιμοποιούν τη Silva για φυσική τελειότητα

«Η Μέθοδος Silva με βοήθησε με τη συγκέντρωσή μου, και με βοήθησε να χαλαρώνω πριν από την πίεση του παιχνιδιού», δήλωσε ο Ράσελ "Bucky" Dent, ένας παίκτης του μπέιζμπολ από τους Chicago White Sox που πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη το 1978 στο World Series.

Μέχρι σήμερα, πολλοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης χρησιμοποιούν τις αρχές της Μεθόδου Silva για να απεικονίσουν νοερά τα επιθυμητά αποτελέσματα τους, να βελτιώσουν την εστίαση τους, και να κρατήσουν το νου και το σώμα τους σε άριστη κατάσταση.

Eπαγγελματίες στον τομέα της υγείας ενσωματώνουν τις αρχές της Silva στην θεραπευτική τους αγωγή

"Το πιο ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο που έχω να προσφέρω στους ασθενείς μου», δήλωσε ο Δρ O Καρλ Σίμοντον, Ογκολόγος και ιδρυτής του Ινστιτούτου Έρευνας Simonton, για την θεραπεία του καρκίνου μέσω οραματισμού.

Ο Καθηγητής Clancy D. McKenzie, ιδρυτής του American Mental Health Association, είναι επίσης γνωστό ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές Σίλβα για να βοηθήσει τους ασθενείς του.

Κορυφαίοι ηγέτες στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης έχουν εμπνευστεί από την Silva

« Οτιδήποτε έχει το όνομα του Jose Silva σαν συγγραφέα, έχει την ψήφο μου πριν καν διαβάσω την πρώτη σελίδα. », δήλωσε ο Wayne Dyer, Διάσημος συγγραφέας, ομιλητής.

"Σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις τη βαθιά αποθήκη της γνώσης και της σοφίας», σύμφωνα με την Shakti Gawain, η οποία πιστώνει τη Silva για την έμπνευση του best-seller βιβλίου της, ″Δημιουργικός Οραματισμός″

JOIN US

 • Τι να περιμένεις στο μάθημα

Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και χαλαρωτική και το μέγεθος της τάξης είναι συνήθως από 30 έως 50 άτομα. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που σκέφτονται όπως κι εσύ. Πολλοί απόφοιτοι μας έχουν αποκτήσει φιλίες δια βίου σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα Silva Life System είναι μια διήμερη εμπειρία και συνήθως διεξάγεται από τις 10 π.μ. έως 20:30 το Σάββατο και την Κυριακή (Οι ώρες και οι μέρες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία).

 

 • Έλα μαζί μας σε ένα σεμινάριο

Το πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα έγινε πριν 40 χρόνια.Τα προγράμματα της  Μεθόδου Silva συνεχίζουν να είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης που είναι διαθέσιμα σήμερα. Τα ολοκληρωμένα προγράμματά μας προσφέρουν τεχνολογία αιχμής πάνω στη σχέση ανάμεσα στον εγκέφαλο, το μυαλό, και την προσωπική ανάπτυξη.

 • Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε κάθε σεμινάριο

Εμπιστευόμαστε τους μαθητές μας ότι μετά την εκπαίδευση τους μπορούν μόνοι τους να βοηθήσουν τον εαυτό τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Δεν χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση.  Μπορούν όμως να επαναλαμβάνουν την εκπαίδευση τους για ενδυνάμωση για όλη τους τη ζωή και σε όλον τον κόσμο με μια μικρή συμβολική συμμετοχή. Οι εκδηλώσεις και τα προγράμματα Silva προσφέρονται σε 110 χώρες εδώ και 50 χρόνια. Οι μέθοδοί μας στηρίζονται στην επιστήμη και έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τώρα η επιτυχία μας μπορεί να γίνει δική σας. Είμαστε αποφασισμένοι να το προσφέρουμε αυτό στη διάθεση του κόσμου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε πάντα τα προγράμματα Silva να προσφέρονται σε προσιτή τιμή.

 • Τα βασικά έρχονται πρώτα

Πολλοί απόφοιτοι του Silva Life System αποφασίζουν να συνεχίσουν με τη Μέθοδο Σίλβα σε πιο ειδικά προγράμματα πάνω στη διαίσθηση ή τη θεραπεία. Κάθε ανώτερο σεμινάριο που θέλεις να κάνεις είναι εξ ολοκλήρου δική σου επιλογή και μπορείς να το παρακολουθήσεις μόνο μετά από το πέρας του βασικού προγράμματος Silva Life System.

 

 • Στη Silva είναι βιωματικό

Στη Silva συμμετέχεις! Είτε πρόκειται για συζητήσεις για το ρόλο που παίζει ο νους στην θεραπεία ή μέσα από καθοδηγούμενες ασκήσεις στις άλφα και θήτα συχνότητες του εγκεφάλου. Ένα Πρόγραμμα Silva προσφέρει ένα γόνιμο έδαφος για να εξασκήσεις τις πρωτόγνωρες ικανότητές σου. Με άλλα λόγια, δεν θα μάθεις μόνο για το διαλογισμό και νέους τρόπους για να χρησιμοποιείς το νου σου, θα το βιώσεις!

 

ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το σεμινάριο λόγω συνθηκών γίνεται σε webinar αλλά υπάρχει και σε ψηφιακή μορφή.
Τιμή ψηφιακού σεμιναρίου 188 € και έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας για να το παρακολουθείτε απεριόριστες φορές και σε απεριόριστο χρόνο.

https://click.metaxatoseminars.gr/slsvsl

Όταν προγραμματιστεί webinar θα ανακοινώσουμε εδώ τις ημερομηνίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: methodossilva@gmail.com και στο τηλέφωνο 210 3610822