Δημιούργησε τη ζωή που θέλεις με την Τέχνη της Υλοποίησης

Η Ικανότητα της Υλοποίησης δεν είναι μόνο Πιθανή - Είναι αναπόφευκτη, όταν αξιοποιήσεις τη δύναμη του νου σου.

Κάνε την αρχή τώρα με έναν ξεκάθαρο στόχο και πάρε όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ανοίξεις το δρόμο, να δημιουργήσεις, και να λάβεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις τα όνειρα σου και να τα μετατρέψεις σε πραγματικότητα.

 

Όλοι είμαστε αρχιτέκτονες της πραγματικότητας μας

Στην πραγματικότητα, έχεις τη δυνατότητα να μετατρέπεις τις σκέψεις σου σε πραγματικότητα - είναι κάτι φυσικό που υποσυνείδητα συμβαίνει καθημερινά - αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που μπόρεσες να το κάνεις συνειδητά;

Φαντάσου…

 • Να λαμβάνεις μια επιταγή έκπληξη ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεσαι τα χρήματα
 • Να βρίσκεις δημιουργικές λύσεις και απαντήσεις σε προβλήματα στην εργασία σου όταν έχεις φτάσει σε αδιέξοδο.
 • Να εμφανίζονται στον δρόμο σου προσοδοφόρες δουλειές ή επενδυτικές ευκαιρίες από τύχη
 • Να εμφανίζεται στη ζωή σου η αδελφή ψυχή σου την στιγμή που το έχεις περισσότερο ανάγκη.

Μάθε να δημιουργείς την δική σου τύχη

Στη Silva αναγνωρίζουμε ότι αυτό που η συμβατική σκέψη ονομάζει "τύχη" ή "σύμπτωση" είναι στην πραγματικότητα σημάδια της δύναμης του νου που δουλεύει και προκαλεί δημιουργικές στιγμές κατά τις οποίες η πρόθεση ευθυγραμμίζεται με το σύμπαν, και υλοποιεί την επιθυμία σε πραγματικότητα.

Πίσω στη δεκαετία του 1960, ο Jose Silva έβλεπε τη μεγάλη εικόνα - ενός κόσμου που οι κβαντικοί φυσικοί περιγράφουν ως ένα ολόγραμμα του σύμπαντος, φτιαγμένο από την ενέργεια και τις δονήσεις που προβάλλονται από το νου - με άλλα λόγια, ένα 3D ολόγραμμα. Όπως και οι κορυφαίοι επιστήμονες της εποχής του, ο Σίλβα ρωτούσε τον εαυτό του, «Τι και αν αυτός ο κόσμος δεν είναι αντικειμενικός, αλλά υποκειμενικός; Τι και αν είναι μια ψευδαίσθηση; "

Αυτό θα μπορούσε τελικά να εξηγήσει τα φαινόμενα που η επιστήμη δεν μπορούσε να εξηγήσει, όπως το ESP, η ψυχοκίνηση, το φαινόμενο placebo, οι εξωσωματικές και επιθανάτιες εμπειρίες, η θεραπεία νου-σώματος, και ναι, την εκπληκτική ικανότητα που έχουν κάποιοι άνθρωποι να υλοποιούν τις επιθυμίες τους από το πουθενά.

Αυτό οδήγησε τον Silva σε ένα ακόμη πιο εκπληκτικό ερώτημα: Αν ο κόσμος σου, οι σκέψεις σου, η ζωή σου, είναι απλά μια λειτουργία από το δικό σου προσωπικό ολόγραμμα τότε... δεν θα είναι δυνατό για σένα να αναμορφώσεις αυτό το ολόγραμμα;

Οι εξερευνήσεις του Σίλβα τον οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η ικανότητα να υλοποιείς με ένα εστιασμένο τρόπο, δεν είναι μόνο δυνατή - είναι αναπόφευκτη, από τη στιγμή που θα μάθεις να ελέγχεις ένα συγκεκριμένο σύνολο λειτουργιών στο νου σου.

Τώρα, 50 χρόνια πρακτικής και έρευνας είναι στη διάθεσή σου, μια μεταφυσική διαδικασία διαμορφωμένη επιστημονικά, που εξαλείφει την απογοήτευση και την εικασία, και σου δίνει αξιόπιστα εργαλεία για να υλοποιήσεις τους στόχους σου ξανά και ξανά.

Και όχι μόνο αυτό, οι Αρχιτέκτονες της πραγματικότητας έχουν έναν τρόπο να επιταχύνουν τις απαντήσεις που έρχονται σε αυτούς μέσα από βαθιά διαίσθηση: μπορούν κυριολεκτικά να ξυπνάνε το πρωί με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις προκλήσεις τους.

Άρα η επόμενη ερώτηση είναι:

Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας Αρχιτέκτονας της πραγματικότητας;

Γνώρισε το "Silva Manifesting"

Κατάκτησε την τέχνη και την επιστήμη της χρήσης του νου για να αποκτάς τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι

 

ΟΦΕΛΗ

Τι θα μάθεις

Ένα νέο βήμα προς βήμα πρόγραμμα εκπαίδευσης

Καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της υλοποίησης, από τον σωστό διαλογισμό έως τον έλεγχο της σκέψης και την αναγνώριση του σκοπού σου

Καινούργια  εργαλεία ενδυνάμωσης του νου

Δημιουργημένα ειδικά για την κατάκτηση της τέχνης της υλοποίησης, συμπεριλαμβανομένων του Σκοπού της Ζωής καθώς και των ασκήσεων   'Σημεία Επιλογής'.

Γρήγορες, δυνατές νοητικές ασκήσεις

Χρησιμοποίησε στη διάρκεια της μέρας σύντομους διαλογισμούς , τους ονομαζόμενους ‘Zap’ και ‘Stoplight’ διαλογισμούς.

Αποκαλυπτικές ενοράσεις

Για την υλοποίηση, και η έρευνα αιχμής για το ανθρώπινο μυαλό..

AGENDA

1η Μέρα

 • Η άσκηση του σκοπού της ζωής: Προσελκύεις ήδη πράγματα στη ζωή σου, αλλά μπορεί να μην είναι τα πράγματα που σου αρέσουν ή που θέλεις. Θα πάρεις μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το μοναδικό σκοπό της ζωής σου, ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις την υποστήριξη για το μονοπάτι της ζωής σου.
 • Η άσκηση του νοητικού πιθήκου: Μια από τις μεγαλύτερες αιτίες για την προσέλκυση αυτού που δεν θέλεις, είναι οι αρνητικές σκέψεις και απόσπαση της προσοχής. Θα μάθεις μια εύκολη τεχνική για να εξαφανίζεις τους ανεπιθύμητους περισπασμούς, και να αποκτήσεις εστίαση αιχμηρή σαν λέιζερ.
 • Η άσκηση της Διαδικασίας της πραγματοποίησης: Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, η manifestation δεν χρειάζεται να κρατάει για πάντα. Με αυτή τη διαδικασία θα μάθεις να υλοποιείς τους στόχους σου με την ταχύτητα του φωτός.
 • Η άσκηση της πλήρης δέσμευσης: Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που έχουμε για ισχυρές υλοποιήσεις είναι η σύνδεση με τον "αληθινό εαυτό σου”. Θα συνδεθείς με τα 4 σώματα σου, και θα τα ευθυγραμμίσεις με τις επιθυμίες σου.
 • Η άσκηση “Από Απόσταση”: Όταν θα είσαι ξεκάθαρος, συνδεδεμένος, και ευθυγραμμισμένος θα μάθεις να δημιουργείς ζωντανά σημεία αναφοράς, και να προβάλεις τη συνειδητότητά σου προς το σύμπαν.

2η Μέρα

 • Η άσκηση Εικόνα του στόχου: Αυτή η άσκηση έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εστίαση και να εξαλείψει τη φλυαρία του μυαλού. Αυτό είναι χρήσιμο στην καθημερινή ζωή και ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της υλοποίησης.
 • Η άσκηση των σημείων επιλογής: Όταν είσαι στο δρόμο εσύ έχεις σχεδιάσει δεν είναι πάντα εύκολο να παραμείνεις στην πορεία. Χρησιμοποίησε αυτήν την άσκηση για την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη θετικών αποφάσεων.
 • Η άσκηση μαγνήτης χρημάτων: Μάθε να συντονίζεσαι στη συχνότητα της αφθονίας και ξεκίνα να προσελκύεις όλη την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου.
 • Η άσκηση της ενσωμάτωσης της Μεγαλοπρέπειας: Είσαι πολύ πιο σπουδαίος από ό, τι θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Εδώ θα πάρεις μια συναρπαστική ώθηση στην αυτοεκτίμησή σου και θα προετοιμαστείς για να κατακτήσεις τα όνειρά σου.
 • Η άσκηση της ευγνωμοσύνης: Η Ευγνωμοσύνη είναι ένα από τα πιο ισχυρά και υποτιμημένα εργαλεία για την υλοποίηση. Αυτή η άσκηση είναι για να συντονίσεις τον εαυτό σου με την ενέργεια της ευγνωμοσύνης και να εκδηλώνεις περισσότερους λόγους για να είσαι ευγνώμων.

JOIN US

 • Τι να περιμένεις στο μάθημα

Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρωτική και το μέγεθος της τάξης είναι συνήθως από 30 έως 50 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις πιο εξατομικευμένη προσοχή από τους εκπαιδευτές μας. Αυτό σου δίνει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που σκέφτονται όπως κι εσύ. Πολλοί απόφοιτοι μας εχουν αποκτήσει φιλίες δια βίου σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα Silva Life System είναι μια διήμερη εμπειρία και συνήθως διεξάγεται από τις 9 π.μ. έως 18:00 το Σάββατο και την Κυριακή (Οι ώρες και οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία).

 

 • Έλα μαζί μας σε ένα ζωντανό σεμινάριο

50 χρόνια προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία.Τα προγράμματα της Silva συνεχίζουν να είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης που είναι διαθέσιμα σήμερα. Τα ολοκληρωμένα προγράμματά μας προσφέρουν τεχνολογία αιχμής πάνω στη σχέση ανάμεσα στον εγκέφαλο, το μυαλό, και την προσωπική ανάπτυξη.

 • Η εκπαίδευση παραδίδεται – Δεν χρειάζονται Πωλήσεις

Εμπιστευόμαστε τους μαθητές μας να είναι το είδος των ανθρώπων που αναγνωρίζουν για τον εαυτό τους την ποιότητα και μια εκπαιδευτική ευκαιρία. Δεν θα σπαταλήσουμε το χρόνο σας πιέζοντάς σας με πωλήσεις κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων μας. Οι εκδηλώσεις και τα προγράμματα Silva προσφέρονται σε 110 χώρες εδώ και 50 χρόνια. Οι μέθοδοί μας στηρίζονται στην επιστήμη και έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τώρα η επιτυχία μας μπορεί να γίνει δικη σας. Είμαστε αποφασισμένοι να το προσφέρουμε αυτό στη διάθεση του κόσμου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε πάντα τα προγράμματα Silva να προσφέρονται σε απίστευτη τιμή.

 • Τα βασικά έρχονται πρώτα

Πολλοί φοιτητές αποφασίζουν να συνεχίσουν με τη Μέθοδο Σίλβα σε πιο προηγμένα προγράμματα πάνω στη διαίσθηση ή την θεραπεία. Κάθε ανώτερη μάθηση που θέλεις να κάνεις είναι εξ ολοκλήρου δική σου επιλογή και θα διατίθενται μόνο μετά από το πέρας του βασικού προγράμματος.

 

 • Στη Silva είναι βιωματικό

Στη Silva συμμετέχεις! Είτε πρόκειται για συζητήσεις για το ρόλο που παίζει ο νους στην θεραπεία ή μέσα από καθοδηγούμενες ασκήσεις στις άλφα και θήτα συχνότητες του εγκεφάλου. Ένα Πρόγραμμα Silva είναι μια γόνιμη παιδική χαρά όπου θα εξασκήσεις τις πρωτόγνωρες ικανότητές σου. Με άλλα λόγια, δεν θα μάθεις μόνο για το διαλογισμό και νέους τρόπους για να χρησιμοποιείς το νου σου, θα το βιώσεις!

 

Ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις Σχετικά με το Silva Manifesting:

Χρειάζομαι κάποια προηγούμενη εκπαίδευση για να χρησιμοποιήσω το Silva Manifesting; +

Ναι, σου προτείνουμε το Silva Life System και το Silva Intuition System επειδή σου δίνει τη βάση για όλα τα προηγμένα προγράμματα της Silva. Στο Silva Life System μπορείς να μάθεις τα θεμέλια της Μεθόδου Silva, και στο Silva Intuition System θα μάθεις τις τεχνικές διαλογισμού Silva που είναι ζωτικής σημασίας για την ενεργοποίηση της διαίσθησης σου, ετοιμάζοντάς σε για την επιτυχία στο Silva Manifesting.

 

Ποιόν μπορεί να ωφελήσει η χρήση του Silva Manifesting; +

Προχωρημένους μαθητές της Μεθόδου Silva! Επιτρέψτε μου να εξηγήσω - Θα χρησιμοποιήσεις μερικές από τις καλύτερες τεχνικές της Μεθόδου Silva για να φανερώσεις τη ζωή που εσύ θα σχεδιάσεις. Αυτό περιλαμβάνει μια συλλογή από ‘Zap’ and ‘Stoplight’ διαλογισμούς. Αυτές είναι γρήγορες, εύκολες και ισχυρές pick-me-up νοητικές ασκήσεις που μπορείς να υφανεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Έχω δοκιμάσει άλλα παρόμοια προγράμματα με παρόμοιες υποσχέσεις, αλλά δεν έχω βιώσει τα αποτελέσματα που περίμενα. Γιατί το Silva Manifesting να είναι διαφορετικό; +

Λίγα προγράμματα έχουν την επιστημονική υποστήριξη και την κοινωνική απόδειξη του Συστήματος Silva Life. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου προσφέραμε ένα πρόγραμμα που δεν λειτουργεί ρισκάροντας να χάσουμε την αξιοπιστία μας. Επιπλέον, έχεις μια άνευ όρων εγγύηση που προσφέρει ειρήνη του μυαλού.

Γιατί να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν; +

Θέλεις να γίνεις ένας "αρχιτέκτονας της πραγματικότητας». Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν! Όχι μόνο θα βιώνεις συμπτώσεις, αλλά και τη θετική επίδραση που ασκούν πάνω στη ζωή σου.