Μαγικός Πωλητής

Το επαναστατικό δυναμικό πρόγραμμα για να αυξήσεις θεαματικά την αποδοσή σου.

Το εργαστήριο του Νοεμβρίου στην  Αθήνα  δεν θα πραγματοποιηθεί   

Ξέρω να πουλάω σημαίνει

...ξέρω να κερδίζω τη ζωή

Ο Πωλητής: ένας μαγνητικός άνθρωπος

Είναι ο πωλητής ένας ξεχωριστός άνθρωπος; Γεννιέται ή γίνεται; Είναι ταλέντο ή γνώση; Γιατί οι επαγγελματίες πωλητές δεν θ’ άλλαζαν με τίποτε αυτό που κάνουν;
Ποια είναι η διαφορά στη «στάση ζωής» ενός επαγγελματία πωλητή, με κάποιον που απλά βρίσκεται στις πωλήσεις. Οι εκπληκτικές δηλώσεις που χρειάζεται να κάνετε στον εαυτό σας αν θέλετε να χτίσετε τον μαγνητικό άνθρωπο.
Η μαγνητική χειραψία. Το αφοπλιστικό χαμόγελο. Πώς να θυμάστε το όνομα του άλλου και να το χρησιμοποιείτε.

Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο πωλητής

Υπάρχουν λέξεις που πουλάνε. Ποιες φράσεις χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες πωλητές ανεξάρτητα από το τι πουλάνε. Γιατί ο τόνος της φωνής και ο τρόπος της ομιλίας είναι πιο σημαντικά από τα ίδια τα λόγια.

Τα περιοριστικά πιστεύω ενός πωλητού

Βρείτε τη βαθύτερη αιτία που σας δυσκολεύει να πουλάτε οτιδήποτε σ’ οποιονδήποτε. Το μεγαλύτερο εμπόδιό σας για την επιτυχία είναι νοητικό και μπορείτε εύκολα να το εξουδετερώσετε. Θα μάθετε, πως η λογική σας σας ξεγελά, και σας παραπληροφορεί, χάνοντας έτσι εύκολες πωλήσεις. Γιατί όλοι αγοράζουν! Οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις σας θέλουν φτωχούς. Έτσι σας εξουσιάζουν. Δώστε τέλος στην προσωπική σας μιζέρια και απολαύστε μια ζωή γεμάτη με αφθονία και ικανοποίηση.

Έλεγχος του στρες – τεστ προσωπικού στρες

Το στρες σκοτώνει. Δεν θέλουμε να σας δώσουμε λάθος πληροφορίες, ΝΑΙ σκοτώνει. Μερικές φορές αργά, μερικές πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζουμε.
Ο πωλητής που δεν έχει ένα τρόπο να εξουδετερώνει τις συνέπειες από το στρες γρήγορα εγκαταλείπει την πώληση ή την υγεία. Μετρείστε πόσο σας επηρεάζει εσάς το στρες με το προσωπικό τεστ και μάθετε τον πιο φυσικό τρόπο αντιμετώπισή του.
Γνωρίστε το Δεκάλογο που σας βοηθά να αγχώνεστε λιγότερο στη δουλειά σας.

Έλεγχος χρόνου αναβλητικότης

Τι είναι ο χρόνος. Κυλά το ίδιο για όλους τους ανθρώπους; Μήπως για σας η ώρα είναι μικρότερη; Νοιώθετε να μην προλαβαίνετε; Σας περισσεύουν δουλειές κάθε μέρα; Τι είναι το Πλανόγραμμα. Η αρχή του David Ivey και Charls Swab. Ο μαγικός αριθμός 30 στις πωλήσεις. Μάθετε να κάνετε το χρόνο σύμμαχό σας από εχθρό σας. Προγραμματίστε και εφαρμόστε ένα ημερήσιο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε και τα πιο τρελά σας σχέδια για το μέλλον. Ανακαλύψτε τη φοβερή δύναμη της αναβλητικότητας και δαμάστε την. Νοιώστε την ικανοποίηση να έχετε ελεύθερο χρόνο και να τον απολαμβάνετε.

Η πίστη στην πώληση – Τεχνική 3 δακτύλων

Η πίστη είναι ο κοινός παρανομαστής κάθε επιτυχίας. Για να πουλήσετε πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Θα μάθετε πως θα μπορέσετε να ενισχύσετε την πίστη σας στην πώληση. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ έναν αποφασισμένο πωλητή και είναι αυτός που έχει πίστη.
Η τεχνική των 3 δακτύλων είναι ο μηχανισμός πυροδότησης που θα σας δώσει τις προϋποθέσεις να ανταποκριθείτε με επιτυχία σε κάθε περίπτωση. Είναι μια τεχνική αντανακλαστική που συνδέετε με το τελικό θετικό αποτέλεσμα το οποίο μαθαίνετε να προκαλείτε.

Η διαίσθηση στην πώληση

Εμπιστευτείτε την «έκτη αίσθησή σας». Μάθετε να ξεχωρίζετε από πριν ποιοι θ’ αγοράσουν και κερδίστε χρόνο και χρήματα. Μάθετε να προετοιμάζεστε κατάλληλα για την κάθε συναλλαγή και να καλύπτετε τις πραγματικές ανάγκες του συνομιλητή σας.

Το κλείσιμο – Η μαγική φράση

Η καμπύλη του ενθουσιασμού του πελάτη. Μάθετε ποια αντίρρηση δεν μπορείτε ΕΥΚΟΛΑ να ξεπεράσετε και γιατί. Η Μαγική φράση που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την πραγματική αντίρρηση του πελάτη. Γιατί πρέπει πάντα να ζητάτε το αποτέλεσμα που θέλετε. Όλα ή τίποτε. Τώρα ή ποτέ.

Η δικτύωση

Ο μέσος άνθρωπος γνωρίζει κατά μέσον όρο 500 ανθρώπους. Οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στον ευρύτερο κύκλο σας. Αν είχατε μια πρόταση συνεργασίας να τους κάνετε, το λιγότερο που θα ένιωθαν για σας που τους σκεφτήκατε θα ήταν ευγνωμοσύνη.
Θα είχατε κανέναν ενδοιασμό αν η πρότασή σας τους γέμιζε χρήματα και ικανοποίηση;
Οι άνθρωποι είναι πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή τους.
Αν δεν το κάνετε εσείς κάποιος άλλος θα το κάνει.Η τεχνική των 3 δακτύλων είναι ο μηχανισμός πυροδότησης που θα σας δώσει τις προϋποθέσεις να ανταποκριθείτε με επιτυχία σε κάθε περίπτωση. Είναι μια τεχνική αντανακλαστική που συνδέετε με το τελικό θετικό αποτέλεσμα το οποίο μαθαίνετε να προκαλείτε.

Θα ανακοινωθεί καινούργια ημερομηνία

Κατάθεση στην τράπεζα

ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ : 70,00 € Απόφοιτοι Silva 60 €
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ:  85.00 €  Απόφοιτοι Silva 75€

Η εγγραφή σας στο σεμινάριο μπορεί να γίνει  με κατάθεση του ποσού των 70€ ή 60€ ανάλογα,  στην Alpha Bank βάζοντας σαν αιτιολογία το όνομα του συμμετέχοντος και τη λέξη ΠΩΛΗΤΗΣ

Ακολούθως στέλνετε e-mail στο methodossilva@gmail.com με το όνομα του συμμετέχοντος το τηλέφωνο του και το e-mail του.

Διαφορετικά τηλεφωνήστε για να ενημερώσετε για την κατάθεση και την εγγραφή σας στο τηλ. 210 3610822

Λογαριασμός για κατάθεση στην Alpha Bank 

IBAN: GR 920140 10101010 023200 11391

Όνομα λογαριασμού ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Επικοινωνείστε για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 210-3610822 και 210-3631101
e-mail: methodossilva@gmail.com