Κατέβασε τώρα τα 2 πρώτα κεφάλαια του νέου μου βιβλίου

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ

Στις μέρες µας η ανθρώπινη εξέλιξη έχει µια κορύφωση τέτοια ώστε ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να παρακολουθήσει το ρυθμό, καταρχήν, και να προβλέψει τη συνέχεια.

Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται από παντού και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση µε την αντιφατικότητά τους.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν παίρνουν αποφάσεις ή γίνονται υπερβολικά συντηρητικοί. Όταν δεν παίρνεις απόφαση, έχεις πάρει απόφαση. Να µην πάρεις απόφαση. Αυτό είναι απόφαση!

Όταν γίνεσαι συντηρητικός σκέπτεσαι «αμυντικά», σχεδόν πάντα µε το ατομικό σου συμφέρον, που τις πιο πολλές φορές συγκρούεται µε το συλλογικό. Μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν και νιώθεις προδομένος και απογοητευμένος.

Ο υπότιτλος του βιβλίου θέλει να τονίσει αυτό που συμβαίνει στους περισσότερους από µας.

Δες αυτό το βιβλίο σαν ένα είδος οδηγού µε τον οποίο θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να πας.

Ο Παναγής Μεταξάτος, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αυτοβελτίωσης και ένας από τους περισσότερο βραβευμένους παρουσιαστές της Μεθόδου SILVA, για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου, στον κόσμο, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο: έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να πας.

Περιέχοντας πέντε μοναδικές νοητικές ασκήσεις (έλεγχος στρες – νοητική χαλάρωση, αλλαγή περιοριστικών πιστεύω, άσκηση νοητικής εστίασης, επίτευξη στόχου και άσκηση συγχώρησης), το «Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς» αποτελεί «μια ανασκόπηση των διδασκαλιών μιας ολόκληρης ζωής… Μια ψυχική αναζωογόνηση και πνευματική ευφορία… Μια εσωτερική διεργασία γαλήνης και χαράς» (Μαίρη Σπυριδογιαννάκη, ∆ηµοσιογράφος-Ψυχολόγος).

 

Ένα βιβλίο που θα σου αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα και το άγχος που σου προκαλούν αυτά, ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια νέα πορεία και να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

5 Μοναδικές Νοητικές Ασκήσεις

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΟΥ

ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Παναγής Μεταξάτος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά.

Σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ το 1985 ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών (4 χρόνια) στην Ατομική Ψυχολογία.  Το 1995 πήρε το διδακτορικό του στον Ψυχοπροσανατολισμό από το Ινστιτούτο Ψυχοπροσανατολισμού, για τις μελέτες του στο E.S.P.

Είναι αναγνωρισμένος Master Hypnotherapist από το National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ και εκπαιδεύει υπνωτιστές με τη γνωστή μέθοδο HYPNOVISION.

Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων που έχουν εκδοθεί στα ελληνικά και στα βουλγαρικά.

Από φοιτητής ξεκίνησε τις εκδοτικές του δραστηριότητες και υπήρξε ιδρυτής και μέτοχος δύο μεγάλων εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα: Χαρλένικ Ελλάς,  ΑΛΚΥΩΝ.

Από το 1985 παρουσιάζει τη γνωστή Μέθοδο Silva για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου, την οποία εισήγαγε ακόμη και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Είναι από τους περισσότερο βραβευμένους παρουσιαστές της Μεθόδου σ’ όλο τον κόσμο έχοντας κερδίσει επανειλημμένα το President Cup και το World Cup

Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Βαγενά και έχουν 4 παιδιά.

Είπαν για το βιβλίο

Το "Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς" αποτελεί µια ευχάριστη έκπληξη, γιατί µας δείχνει πώς εμείς θα το φέρουμε νωρίτερα, πριν χαθεί, ίσως για πάντα, στο χάος του “επιστηµονικοτεχνικού” και “καταναλωτικού” πολιτισμού µας –και τα δύο, μοντέλα της αποξένωσής µας

Δημήτρης Σταυρόπουλος
Δημήτρης Σταυρόπουλος Ψυχολόγος-Κοινωνιολόγος

Αποτελεί εγχειρίδιο και κατεύθυνση για αυτοσυνειδησία, οδηγό για µια υπέροχη ζωή, γεµάτη πληρότητα και εκπλήρωση

Ευστάθιος Σερµιέ
Ευστάθιος Σερµιέ Νομικός

Σε προκαλεί να δεις την καθημερινότητα και το μέλλον από µια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία

 

Παύλος Παπαδάτος
Παύλος Παπαδάτος Επικοινωνιολόγος-Οικονοµολόγος

Το βιβλίο αυτό, απλό, κατανοητό και ευανάγνωστο, δεν αποτελεί µόνο µια κλήση σε ένα “ολοένα και καλύτερο” βίωµα ύπαρξης, αλλά και µια τρυφερή υπενθύμιση της βαθύτερης φύσης µας

Δρ Αθανάσιος ∆ούλαλας
Δρ Αθανάσιος ∆ούλαλας Καρδιολόγος-Ομοιοπαθητικός

Πάρε Δωρεάν τα 2 πρώτα κεφάλαια του βιβλίου