«Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς»

Βιωματικό εργαστήριο από τον Παναγιώτη Μεταξάτο

29 Ιανουαρίου,  10:00-15:00,  ξεν. CARAVEL

Όταν νομίζεις πως ξέρεις τις απαντήσεις, η ζωή σου αλλάζει τις ερωτήσεις

Στις μέρες µας η ανθρώπινη εξέλιξη έχει µια κορύφωση τέτοια ώστε ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να παρακολουθήσει το ρυθμό, καταρχήν, και να προβλέψει τη συνέχεια. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται από παντού και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση µε την αντιφατικότητά τους. Οι άνθρωποι συνήθως δεν παίρνουν αποφάσεις ή γίνονται υπερβολικά συντηρητικοί. Όταν δεν παίρνεις απόφαση, έχεις πάρει απόφαση. Να µην πάρεις απόφαση. Αυτό είναι απόφαση! Όταν γίνεσαι συντηρητικός σκέπτεσαι «αμυντικά», σχεδόν πάντα µε το ατομικό σου συμφέρον,που τις πιο πολλές φορές συγκρούεται µε το συλλογικό. Μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν και νιώθεις προδομένος και απογοητευμένος. Το πεντάωρο εργαστήριο στόχο έχει να σε κάνει να καταλάβεις που βρίσκεσαι, να ξεκαθαρίσεις που θέλεις να πας και να σου δώσει τα εφόδια να το κάνεις.

Με 3 μεταμορφωτικούς νοητικούς προγραμματισμούς για :

Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς

 

Θα επιτρέψεις στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σου να εγγράψει το πρόγραμμα που θα ενεργοποιήσει τα νευρωνικά δίκτυα και τους μηχανισμούς του, για να συμβούν τα «θαύματα» στη ζωή σου.

Οι σαρωτικές αλλαγές που άρχισαν ήδη να γίνονται αντιληπτές στον κόσμο και που οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν και να προσαρμοσθούν, θα είναι για σένα προβλέψιμες.

Προετοιμάσου να ζήσεις σε έναν πολύπλοκο, πολύπλευρο, και πολύκεντρο κόσμο που ο καθένας μπορεί να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της ύπαρξης του και να ολοκληρώσει το λόγο της ενσάρκωσης του.
Είμαστε πνευματικά όντα που βιώνουμε ανθρώπινες στιγμές και όχι το αντίθετο.

Πότε;

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 10:00 – 15:00

Που;

Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL

Πόσο;

35€ για το εργαστήριο και δώρο το βιβλίο Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς.

Εγγραφές ;

στο 2103610822 ή με e-mail: methodossilva@gmail.com