Βρες τα δικά σου όρια

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ – ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ


Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 13 Μαρτίου, 16:00-21:00
Ξεν. VERGINA  Μοναστηρίου 19


 

Άκουσε αυτή τη φωνή μέσα σου που σου λέει ότι μπορείς να κάνεις πράγματα έξω από τα καθιερωμένα, αυτήν την ορμή, την ζωτική ανάγκη που σε σπρώχνει να ξεπεράσεις τα όρια που σου έβαλαν για να δημιουργήσεις νέες συμπεριφορές και να αλλάξεις την πραγματικότητα σου.

Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν νοιώσει αυτή την ορμή που τους κινητοποιεί  να θέλουν να κάνουν το αδύνατον δυνατό και να  επιμείνουν μέχρι να το πετύχουν.

Μία τέτοια νέα συμπεριφορά είναι να μειώσεις στο ελάχιστο τον χρόνο που χρειάζεσαι για να διαβάσεις ένα κείμενο, ένα βιβλίο ή μια εργασία και η αυξημένη ικανότητα κατανόησης που μπορείς να αποκτήσεις.  Καθώς και να μπορείς να επαναφέρεις αυτές τις πληροφορίες με ευκολία στο μυαλό σου.

Το σεμινάριο   “Δυναμική Μάθηση - Γρήγορη Ανάγνωση - Νοητική Χαρτογράφηση”   κάνει ακριβώς αυτό.

Ο εγκέφαλος σου κάνει πολύ περισσότερα και πιο δύσκολα πράγματα και σε ελάχιστο χρόνο. Τετρακόσια δισεκατομμύρια byte (ερεθίσματα) επεξεργάζεται ο εγκέφαλος σου το δευτερόλεπτο (Harvard). Mπορεί να αποτυπώνει μια δακτυλογραφημένη σελίδα σε 15 δευτερόλεπτα και να την κατανοεί κατά 90%.

Το 80% των πληροφοριών ενός θέματος που διαβάζεις με τον συνηθισμένο τρόπο, ξεχνιούνται σε μια εβδομάδα, με τις τεχνικές της Δυναμικής Μάθησης, Γρήγορης Ανάγνωσης και Νοητικής Χαρτογράφησης θα θυμόσαστε τις πληροφορίες αυτές συνέχεια. Οι ευφυΐες και τα μεγάλα μυαλά χρησιμοποιούν τις τεχνικές αυτές για να αυξήσουν την απόδοσή τους με λιγότερη προσπάθεια και σε μικρότερο χρόνο.

Στο πρόγραμμα ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ - ΝΟΗΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ μαθαίνεις να βελτιώνεις θεαματικά τις λειτουργίες αυτές.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ!!!

Δοκίμασε να το κάνεις και εσύ αυτό. Μπορείς. Χρειάζεσαι απλά λίγο χρόνο για να μάθεις τον τρόπο. Ένα απόγευμα μόνο σε ένα σεμινάριο έξι ωρών  και λίγα χρήματα.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μεταξάτος
και απευθύνεται σε όλους από 13 ετών και πάνω.

Τηλεφωνήστε για κράτηση θέσης στο τηλ. 6944945540

Γρήγορο διάβασμα, Δυναμική μάθηση, Νοητική Χαρτογράφηση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παρασκευή  13 Μαρτίου 2020, 16:00-21:00
Ξεν. VERGINA,  Μοναστηρίου 19

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:    80 €
Απόφοιτοι της Μεθόδου Silva:  60 €
Μαθητές, φοιτητές:   60 €

Τηλεφώνησε  τώρα στο 2103610822, 6944945540 ή στείλε e-mail methodossilva@gmail.com και κράτησε τη θέση σου.

Η εγγραφή  στο σεμινάριο ολοκληρώνεται  με κατάθεση του ποσού συμμετοχής στην Τράπεζα στον ακόλουθο λογαριασμό βάζοντας σαν αιτιολογία το όνομα του συμμετέχοντος.

Λογαριασμός για κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 3701724530005453090184345

Όνομα λογ.  ΚΟΙΝΣΕΠ  ΡΕΑ