Μηνιαία 3ωρα Εργαστήρια

Το Εργαστήρι του Νου

με τη Μαριάννα Μεταξάτου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €

 

Το “Εργαστήριο του Νου” ή το “Πνευματικό μας Εργαστήριο” είναι ένας νοητικός χώρος στη δημιουργική διάσταση μέσα στον οποίο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε, να διορθώσουμε ή να θεραπεύσουμε στο πνευματικό επίπεδο για να ξεκινήσει έτσι η διαδικασία υλοποίησης του επιθυμητού αποτελέσματος.
Εκεί τοποθετούμε επίσης τους συμβούλους μας που είναι οι πνευματικοί μας βοηθοί και ιδιοφυΐες σε όλους τους τομείς.

Το Εργαστήριο του Νου είναι ο νοητικός χώρος που δημιουργούμε πραγματικότητα και αναπτύσσουμε τα ταλέντα μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο εργαστήριο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας τηλ. 210 3610822

Η Μαγική Τεχνική των Τριών Δαχτύλων

με τη Μαριάννα Μεταξάτου

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €

 

“Η Τεχνική των Τριών Δαχτύλων” είναι μια αγαπημένη τεχνική των αποφοίτων της Μεθόδου  Silva γιατί είναι πολύ αποτελεσματική και έχει πολλές εφαρμογές.

Από το να καταχωρούμε με σωστή “αρχειοθέτηση” στον εγκέφαλο μας τις καινούργιες πληροφορίες που διαβάζουμε ή ακούμε ώστε να μπορούμε να τις ανακαλούμε όταν τις χρειαζόμαστε μέχρι να εξαλείφουμε φοβίες, να ελέγχουμε και να αλλάζουμε τις αυτόματες αντιδράσεις στη συμπεριφορά, να έχουμε επιτυχία στις διαπραγματεύσεις, να βρίσκουμε χαμένα αντικείμενα, να έλκουμε αυτό που έχουμε ανάγκη, και τέλος να δημιουργούμε συμπτώσεις που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τη ζωή μας. Σε συνδυασμό δε με τον Καθρέπτη του Νου κάνει θαύματα.

“Η Τεχνική των Τριών Δαχτύλων” είναι σε πολλές περιπτώσεις μια Τεχνική express. Από τη στιγμή που έχει γίνει ο προγραμματισμός της στο σεμινάριο, χρησιμοποιείται στη στιγμή με άμεσα αποτελέσματα.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας τηλ. 210 3610822

 

 

Πνευματικό Ξεκαθάρισμα

με τη Μαριάννα Μεταξάτου

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €

Κρατήστε θέση τηλ. 210 3610822.  Κόστος 20 €

 

Όλα αυτά που είμαστε είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε σκεφθεί.   Ότι σκεφτόμαστε γινόμαστε.
Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της σκέψης και του λόγου για να αλλάξετε τη ζωή σας.

Η “γλώσσα διαμορφώνει τη συμπεριφορά μας και η κάθε λέξη που χρησιμοποιούμε είναι διαποτισμένη με πλήθος καθαρά υποκειμενικών εννοιών. Οι σωστές λέξεις όταν λέγονται με τον σωστό τρόπο μπορούν να μας φέρουν αγάπη,  χρήματα και σεβασμό, ενώ οι λάθος λέξεις – ή ακόμη και οι σωστές λέξεις όταν λέγονται με λάθος τρόπο – μπορούν να οδηγήσουν μια χώρα σε πόλεμο.  Πρέπει να ενορχηστρώνουμε  την ομιλία μας πολύ προσεκτικά, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να καρποφορήσουν τα όνειρά μας”.
Δρ. Andrew Newberg,  Οι Λέξεις Μπορούν  να Αλλάξουν  τον Εγκέφαλό σας

Οι πρώτες ώρες του σεμιναρίου Silva Life System είναι αφιερωμένες στο πνευματικό ξεκαθάρισμα γιατί αυτό είναι απαραίτητο για να έχουν επιτυχία οι τεχνικές της Μεθόδου Silva. Είναι ο θεμέλιος λίθος της Μεθόδου.

Όσο περισσότερο δουλεύει κανείς πάνω σε αυτό τόσο περισσότερα ζιζάνια ανακαλύπτει –που πρέπει να βγουν -και συνειδητοποιεί την δύναμη του λόγου που εκφράζει τις σκέψεις του και τα πιστεύω του αλλά και του λόγου που δέχεται από το περιβάλλον.
Γιατί ο λόγος είναι μαγικός και οι λέξεις ξόρκια.

 

Ο Φόβος της Αλλαγής

με τη Μαριάννα Μεταξάτου

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €

 • Φοβόσαστε να πάρετε αποφάσεις για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας;

 • Φοβόσαστε για αυτά που θα χάσετε;

 • Για τα καινούργια που θα έρθουν;

 • Για το αν θα τα καταφέρετε;

Ο φόβος είναι το χειρότερο αρνητικό συναίσθημα που ακινητοποιεί τον άνθρωπο και του φέρνει  μεγάλο πόνο ο οποίος τον οδηγεί στην κατάθλιψη και τον πανικό.

Ο φόβος όμως δεν είναι πραγματικός. Η απειλή υπάρχει στο μυαλό μας και την ενδυναμώνουμε όσο την σκεφτόμαστε. Ο φόβος είναι μια νοητική κατάσταση και αυτή μπορεί να αλλάξει και τη θέση του να πάρει η πίστη ότι θα τα καταφέρουμε η αγάπη και η γαλήνη.

Στο εργαστήριο «Ο Φόβος της Αλλαγής» θα μάθετε τον τρόπο μέσα από τις τεχνικές της Μεθόδου Silva.  Επίσης θα γίνουν δυο ασκήσεις σωματικής/νοητικής χαλάρωσης και προγραμματισμού.

Το εργαστήριο απευθύνεται στους αποφοίτους  της Μεθόδου Silva και σε φίλους τους που θα ήθελαν να συνοδεύουν.
Τηλεφωνήστε να δηλώσετε συμμετοχή. Τηλ. 2103610822

 

 

 

Η Δύναμη της Συγχώρεσης

Τετάρτη 29 Απριλίου

Αρνητικά συναισθήματα όπως ο θυμός, οι ενοχές, ο φθόνος, το αίσθημα κατωτερότητας, ο φόβος, η αυτολύπηση κ.α., επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας και τη στάση ζωής που έχετε και δυσκολεύουν την πρόοδο και την εξέλιξη σας . Λειτουργούν από ένα βαθύτερο επίπεδο, δεν σας αφήνουν να έχετε εσωτερική ηρεμία και ειρήνη και επιδρούν και στην ενεργειακή σας συχνότητα με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να έλξετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας.
Ο θυμός, ο φθόνος, η μνησικακία, ο πόνος και η εκδίκηση προκαλούν τεράστιο στρες στο σώμα και στο νου και δηλητηριάζουν τη ζωή σας.
Όταν το φίδι δαγκώσει νοιώθουμε δυο διαφορετικούς πόνους. Ο ένας προέρχεται από το ίδιο το δάγκωμα και ο άλλος από το δηλητήριο που αφήνει. Ο πόνος του δαγκώματος θεραπεύεται με το χρόνο, ο πόνος όμως του δηλητηρίου φεύγει μόνο όταν μπορέσουμε να αποβάλλουμε το δηλητήριο από το σώμα μας.
Η Συγχώρεση κάνει ακριβώς αυτό. Σας απαλλάσσει από το δηλητήριο που όσο μένει τόσο περισσότερο κακό σας κάνει. Η συγχώρεση θα σας βοηθήσει να ελευθερωθείτε από όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να αφήσουν χώρο για να γεμίσει με αγάπη η καρδιά σας.
Συγχωρώ σημαίνει ξεφορτώνομαι τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν σχέση με ένα άτομο, μια κατάσταση ή ένα γεγονός και αποκτώ εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.
Συγχωρώ σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου και δεν θέλω να υποφέρει γιατί κανείς και τίποτα δεν αξίζει αυτό το τίμημα.

Αγαπάτε τον εαυτό σας; Τότε συγχωρείστε!

Στο εργαστήριο θα αναπτύξουμε τις διαφορετικές πτυχές της συγχώρεσης και θα προετοιμαστείτε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της συγχώρεσης με δυο ασκήσεις διαλογισμού που θα κάνουμε.

Θα φύγετε ανάλαφροι έχοντας αφήσει ένα μεγάλο βάρος πίσω σας και γνωρίζοντας τον τρόπο που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και μόνοι σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της συγχώρεσης για όσο χρειαστεί.

Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €
Το εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλοι σας που δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα το σεμινάριο της Μεθόδου Silva.
Τηλεφωνήστε να δηλώσετε συμμετοχή. Τηλ. 2103610822

 

 

 

Βελτιώστε τις Σχέσεις σας

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου

Χρησιμοποιήστε την τεχνική των Τριών Δαχτύλων και την τεχνική του Καθρέπτη του Νου για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και τους άλλους

Στο εργαστήριο θα μάθετε τον Δεκάλογο της Κακής Συμπεριφοράς ώστε να αποφεύγετε συμπεριφορές που δημιουργούν συγκρούσεις ή πληγώνουν. Θα εντοπίσετε το δικό σας αδύνατο σημείο και θα προγραμματίσετε την αλλαγή με τη Μέθοδο των Τριών Δαχτύλων.
Ακόμα θα μάθετε πως να κάνετε ένα “Μήνυμα Εγώ” δηλαδή να εκφράζετε αυτό που σας ενοχλεί και σας δημιουργεί πρόβλημα σε μια σχέση χωρίς να ρίχνετε το φταίξιμο στον άλλον, αλλά αντιθέτως να συνεργάζεται μαζί σας για να βρεθεί λύση. Μια σχέση είναι υγιής και αναπτύσσεται όταν δεν υπάρχουνε χαμένοι. Θα γίνει η άσκηση του Καθρέπτης του Νου για να προγραμματίσετε το αποτέλεσμα.

Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €
Το εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλοι σας που δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα το σεμινάριο.
Τηλεφωνήστε να δηλώσετε συμμετοχή. Τηλ. 2103610822

Πνευματικό ξεκαθάρισμα και Περιοριστικά Πιστεύω

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου

Πετάξτε τα νοητικά σκουπίδια και τις πεποιθήσεις που σαμποτάρουν τη ζωή σας

Στα τελευταία σεμινάρια είχα υποσχεθεί να ξεκινήσουμε μηνιαίες συναντήσεις για να υπάρχει μια συνέχεια του σεμιναρίου και μια καθοδήγηση για την αποτελεσματική χρήση των τεχνικών.
Ακόμα για να μοιραζόμαστε εμπειρίες να λύνουμε απορίες αλλά και για να αναπτύσσουμε ένα θέμα κάθε φορά κάνοντας και την αντίστοιχη άσκηση διαλογισμού.
Ξεκινάμε λοιπόν με τον καινούριο χρόνο. Κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα θα έχουμε ένα εργαστήριο που το θέμα του θα το μαθαίνετε από πριν με e-mail αλλά θα μπορείτε να το βλέπετε και στη σελίδα μας www.silva.gr
Το θέμα μας για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου είναι:
Πνευματικό ξεκαθάρισμα και Αλλαγή Περιοριστικών Πιστεύω
Ώρες 18:00-21:30
Χώρος: UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26 Βύρωνας
Κόστος: 20 €
Το εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλοι σας που δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα το σεμινάριο.
Τηλεφωνήστε να δηλώσετε συμμετοχή. Τηλ. 2103610822

Ενεργειακή Θεραπεία

με τη Μαριάννα Μεταξάτου

ΑΘΗΝΑ: 14 Ιανουαρίου 2014
Unity Center, Πρωτεσιλάου 26, Βύρωνας
ΩΡΕΣ:  17:30 – 22:30

 

Μήπως υπάρχουν φορές που:

Νοιώθετε κουρασμένοι, χωρίς ενέργεια;

Σας επηρεάζουν αρνητικά οι άλλοι;

Σας πλημμυρίζουν φόβοι και αρνητικές σκέψεις;

Νοιώθετε να υπάρχει αρνητική ενέργεια στο χώρο σας;

Φοβάστε το κακό μάτι;

Η μια αναποδιά διαδέχεται την άλλη;

Νοιώθετε ότι κάτι σας λείπει, ή ότι έχετε χάσει την ισορροπία σας;

Ή μήπως απλά θέλετε να μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας από αρνητικές επιρροές και ψυχικές επιθέσεις;

Συνήθως ξέρουμε τι να κάνουμε για να προστατευτούμε από κινδύνους που αντιλαμβανόμαστε με τις φυσικές μας αισθήσεις. Τι κάνουμε όμως για επιθέσεις που δεχόμαστε σε ενεργειακό επίπεδο; Που δεν αντιλαμβανόμαστε με φυσικό τρόπο;

Συνήθως όλη μας η προσπάθεια καταναλώνεται στην προστασία του υλικού μας σώματος που βρισκόμαστε σε άμεση επαφή μαζί του.

Ξέρουμε όμως τι πρέπει να κάνουμε για να προστατέψουμε το “ενεργειακό”; Το ενεργειακό μας σώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και συνήθως το αγνοούμε επειδή δεν το βλέπουμε.

Κάθε αλλαγή που δημιουργείται στο φυσικό σώμα μας έχει προέλθει από το ενεργειακό. Αυτό πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε από αρνητικές επιρροές, εσωτερικές ή εξωτερικές για να απολαμβάνουμε υγεία και ευεξία.

Στο εργαστήριο Ενεργειακή Προστασία θα μάθετε:

 • Πόσα και ποια είναι τα ενεργειακά μας σώματα
 • Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους και πως επηρεάζουν το φυσικό μας σώμα
 • Πως διατηρούμε ενεργειακή ισορροπία
 • Πως προστατευόμαστε από αρνητικές επιρροές
 • Πως πρέπει να το φροντίζουμε για να τροφοδοτείτε με καλής ποιότητας ενέργεια
 • Ασκήσεις Τσι Γκουν για να διευκολυνθεί η ροή της ενέργειας στο σώμα
 • Νοητική άσκηση “Μαγική Σκούπα”, για την προστασία σας στο νοητικό επίπεδο
 • Η “Αποβολή των Αρνητικών” άσκηση καθαρισμού της αύρας
 • “Κοσμική Δύναμη και Φως Προστασίας” άσκηση για ενίσχυση και προστασία
 • Οι κρύσταλλοι και πως τους χρησιμοποιούμε για την προστασία μας.
 • Ενεργειακός καθαρισμός χώρου.

Και το σημαντικότερο, θα καθαρίσετε την αύρα σας από ενεργειακά σκουπίδια,  θα την ενισχύσετε και θα αποκτήσετε Ενεργειακή Προστασία.

Κόστος συμμετοχής: 35€

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 3610822, 210 3631101 ή με e-mail: methodossilva@gmail.com