Silva Intuition System

Webinar:
13 -14 & 20 -21  Ιουνίου  2020

Η ανθρώπινη διαίσθηση είναι μια εκπαιδεύσιμη ικανότητα

Η διαίσθηση είναι κάτι περισσότερο από εκπαιδεύσιμη. Είναι μια φυσική ικανότητα!  Όλοι γεννιόμαστε με αυτή, αλλά,  πρέπει να την αναπτύξουμε και να την εξασκήσουμε.

Με την Τεχνολογία της Μεθόδου Silva για Νοητικό Προγραμματισμό στην Εγκεφαλική Συχνότητα Θήτα, ο Καθένας Μπορεί Τώρα να Ζήσει μια Ζωή Πλούσια σε Αξιόπιστη και Συνεχή Διαισθητική Καθοδήγηση.

Πληροφορίες εγγραφής στο τέλος της  σελίδας
Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε εσένα και μια διαισθητική ζωή είναι η αντίσταση μέσα στο μυαλό σου

Αφαίρεσε αυτή την αντίσταση, και θα εισέλθεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο λήψης αποφάσεων. Η Silva το ονομάζει: διαισθητική ζωή -το μυστικό κλειδί για την επιτυχία σου. Σκέψου το! Πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστορία, υπάρχει αυτό το τυχερό προαίσθημα ή μια καταπληκτική σύμπτωση. Αυτή η «εσωτερική γνώση» είναι η κατευθυντήρια δύναμη που θα σε οδηγήσει μέσα από τη ζωή, χωρίς να χάσεις βήμα. Μπορείς να αποφύγεις την αγωνία της αναποφασιστικότητας, της ανησυχίας και του φόβου.

Εκατομμύρια απόφοιτοι Silva σε όλον τον κόσμο - ανάμεσα τους πολλοί επιστήμονες, γιατροί, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες - χρησιμοποιούν στο μέγιστο τις διαισθητικές τους ικανότητες και απολαμβάνουν μια ζωή πέραν του συνηθισμένου.

Φαντάσου να μπορούσες … να

 • Αποκτούσες την δημιουργική ορμή ή ένα ξεκάθαρο σχέδιο που θα σε εκτόξευε προς τους στόχους σου
 • Αποκτούσες ισχυρή και ακριβή καθοδήγηση για τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου. Γάμος, αλλαγές στην καριέρα, επενδύσεις, κ.α.
 • Αποκτούσες επαφή με την ανώτερη ευφυΐα για να έχεις άμεση και διαρκή βελτίωση στις σχέσεις σου.
 • Ενίσχυες δραματικά την ικανότητα μάθησης σου, έχοντας ελεύθερη πρόσβαση με το νου σου σε μια θάλασσα απεριόριστων πληροφοριών.
 • Αντιμετώπιζες το στρες αποτελεσματικά και να είχες την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης μέσα από το επίπεδο διαλογισμού Άλφα και Θήτα.

Η Διαισθητική Ζωή είναι ο στόχος κάθε μαθητή της Μεθόδου Silva

Η εμπειρία δείχνει ότι πάνω από το 97% των μαθητών της Μεθόδου Silva επιτυγχάνουν ένα εκπληκτικό διαισθητικό επίπεδο μετά από μόλις δύο ημέρες εκπαίδευσης για την ανάπτυξη της διαίσθησης τους.

Αυτά τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας είναι αποτέλεσμα 5 δεκαετιών και εκατομμυρίων δολαρίων σε έρευνες για την τελειοποίηση της διαδικασίας ενίσχυσης της ανθρώπινης διαίσθησης. Δουλεύοντας με εκατομμύρια αποφοίτους της Silva κάθε ηλικίας, είμαστε σίγουροι πια ότι το πρόγραμμά μας είναι ένα από τα πιο βελτιστοποιημένα, δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προγράμματα για τη διαίσθηση.

ΟΦΕΛΗ

Τι θα μάθεις

Ανακάλυψε τον σκοπό της ζωής σου

Ο νους σου μπορεί να ειδικευτεί στο να δημιουργεί "τυχερές συμπτώσεις" και "ευκαιρίες", σπρώχνοντάς σε προς την κατεύθυνση των στόχων σου. Με άλλα λόγια, μπορείς ακόμα και να διατάζεις τη δύναμη της σκέψης να επηρεάσει την πραγματικότητα.

Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα. Αν ο στόχος σου δεν είναι σε αρμονία με το υψηλότερο καλό για σένα, τότε μπορεί να σαμποτάρεις υποσυνείδητα τον εαυτό σου, προκαλώντας αποτυχία και προσελκύοντας πράγματα που μπορεί να είναι λάθος για σένα.

Ο Jose Silva γνώριζε αυτόν τον περιορισμό. Στο Silva Intuition System, σε διδάσκουμε πώς να χρησιμοποιήσεις το νου σου για να εντοπίσεις τους σωστούς στόχους και να παραμείνεις ευθυγραμμισμένος με το σκοπό της ζωής σου.

Αξιολόγησε τα προβλήματα και αναγνώρισε τα εμπόδια

Αν θέλεις να γίνεις ψυχιστής, αυτό είναι. Η Μεθοδολογία μας σε διδάσκει πώς να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σου και τους άλλους, καθώς και να προσδιορίζεις και να ερμηνεύεις οτιδήποτε μη φυσιολογικό και να εκτελείς πνευματική  θεραπεία εξ’ αποστάσεως. Πάνω απ 'όλα, θα μάθεις να εμπιστεύεσαι τις διαισθητικές πληροφορίες που λαμβάνεις κάθε φορά.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

AGENDA

1η Μέρα

 • Τα βασικά της Διαίσθησης: Μάθε την αποτελεσματική χρήση των θετικών δηλώσεων και κατανόησε την πιο σημαντική συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσεις για να αναπτυχθούν οι διαισθητικές ικανότητες σου. Επανεξέτασε τους συμπαντικούς κανόνες βήμα-βήμα για να ωφεληθείς τα μέγιστα από το διαλογισμό και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το διαισθητικό νου σας.
 • Μεγάλη χαλάρωση: Βίωσε βαθιά χαλάρωση και την κατάσταση διαλογισμού. Προετοίμασε το φυσικό σου σώμα, τις σκέψεις, και το νου σου για την εμπειρία χαλάρωσης. Κατανόησε τον τρόπο που το σώμα σου ανταποκρίνεται όταν διαλογίζεσαι. Καθιέρωσε σημάδια για μικρότερους, αποτελεσματικούς διαλογισμούς.
 • Σταγόνα της πηγής Ενέργειας: Αυτή είναι μια άσκηση που σου επιτρέπει να βιώσεις το πώς είσαι συνδεδεμένος και ένα με την Συμπαντική Πηγή Δημιουργικής Ενέργειας, της ενέργειας μέσα από την οποία προέρχονται τα πάντα. Την πηγή όλων των πληροφοριών. Θα δημιουργήσεις μια αναπαράσταση του Πνευματικού εαυτού σου που είναι ένα με πηγή ενέργειας και θα σε βοηθάει να λύνεις προβλήματα. Μάθε πώς να πειθαρχήσεις τη φαντασία σου, ώστε να μπορείς να ελέγχεις την διαίσθησή σου.
 • Διάλειμμα για μεσημεριανό: Φέρε το δικό σου ή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να γνωριστείς με τους συμμαθητές σου σε κάποιο από τα τοπικά εστιατόρια.
 • Η τεχνική της Όλο-Θέασης, Νοερή οθόνη: Αυτή είναι μια συναισθηματική και ενεργειακή (Ε2) άσκηση διαλογισμού που θα σου διδάξει πώς να πετυχαίνεις περισσότερα από ό,τι θέλεις, καθώς θα μπορείς να παίρνεις καθοδήγηση από την Δημιουργική σου Πηγή Ενέργειας και να είσαι σίγουρος ότι κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένας διαλογισμός που βιώνεται με έναν ολογραφικό τρόπο όπου οι λύσεις παρουσιάζονται σαν να έχουν ήδη συμβεί, βοηθώντας να εξασφαλιστεί η εκδήλωσή τους.
 • Νοητική προβολή στα μέταλλα: Ανέπτυξε τη διόραση, τη διακοή σου και τις κιναισθητικές σου ικανότητες με την καθαρή δύναμη της φαντασίας, την πιο ισχυρή ικανότητα για την ενίσχυση της διαίσθησής σου. Άνοιξε το δρόμο για τα θεμελιώδη επίπεδα όλης της φυσικής ύλης και εξερεύνησε αυτά τα επίπεδα, από υποκειμενική άποψη, ενσωματώνοντας ειδικά νοητικά εργαλεία.
 • Άσκηση ψυχομετρίας: Ζήσε τη χαρά και την ελευθερία της σύνδεσης με τη συλλογική συνείδηση. Το πιο σημαντικό βήμα για να λειτουργείς πιο αποτελεσματικά στην υποκειμενική διάσταση είναι η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου. Θα ασκηθείς στο πώς να διαβάζεις τις ενέργειες που έχουν εντυπωθεί σε άψυχα αντικείμενα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Αυτή είναι μια δυναμική, διαδραστική ομαδική άσκηση που σου επιτρέπει να βιώσεις τις διαισθητικές σου ικανότητες με ένα διασκεδαστικό και ζωντανό τρόπο.

2η Μέρα

 • Σύνδεση με το σκοπό: Θα καταλάβεις γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι μισούν αυτό που κάνουν, επειδή δεν ζουν συνειδητά ή σε σύνδεση με τον σκοπό τους. Περιλαμβάνει μια άσκηση διαλογισμού, όπου μπορείς να βιώσεις ένα όραμα για το σκοπό της ζωής σου και μια συζήτηση για το πώς ο σκοπός αυτός δεν ισούται πάντα με τη δουλειά σου! Ανακάλυψε το τέλειο σχέδιο για τη ζωή σου και τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το επιθυμητό επίπεδο της τελειότητας.
 • Νοητική προβολή στο φυτικό και ζωικό βασίλειο: Θα αναπτύξεις την ικανότητα υποκειμενικής επικοινωνίας με το φυτικό και το ζωικό βασίλειο καθώς και με το βασίλειο του ανθρώπου που θα σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες και να ωφεληθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα μάθεις να συντονίζεσαι νοητικά με τα 5 επίπεδα ενεργειακής συχνότητας σύμφωνα με την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη και έτσι να ενισχύεις τη διαίσθησή σου. Αυτός είναι επίσης ένας τρόπος για να ενισχυθεί η ικανότητα σου να βοηθάς νοητικά την ανάπτυξη των φυτών σου από κοντά ή και από απόσταση και να ενισχυθεί η επικοινωνία και η σύνδεση σου με τα κατοικίδια ζώα σου.
 • Νοητική προβολή στην ανθρώπινη ανατομία: Μάθε τον σωστό τρόπο για να εφαρμόσεις εξ αποστάσεως θεραπεία και τεχνικές οραματισμού με πρόθεση τη διόρθωση προβλημάτων και τη θεραπεία. Αυτό είναι το κλειδί για να αναπτύξεις καθαρή ενόραση, ή διόραση, προκειμένου να έχεις πρόσβαση σε όλα τα είδη της γνώσης. Θα κάνεις ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από την ανθρώπινη ανατομία από μια ψυχική άποψη και θα μάθεις να εφαρμόζεις πνευματική θεραπεία.
 • Διάλειμμα για μεσημεριανό: Φέρε το δικό σου ή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να γνωριστείς με τους συμμαθητές σου σε κάποιο από τα τοπικά εστιατόρια.
 • Ασκήσεις περιπτώσεων προβλημάτων υγείας: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτή την τελική φάση της διαισθητικής ανάπτυξης θα καλυφθούν μέσα από 4 βήματα, τα οποία περιλαμβάνουν: (1) Την τέχνη της αποστολής ενέργειας σε άλλους που έχουν ανάγκη, (2) Πώς να ανιχνεύσεις μια ανωμαλία στην υγεία εξ’ αποστάσεως χρησιμοποιώντας μόνο το νου σου, (3) Οδηγίες για μια ψυχική συνεδρία, (4) Θα βιώσεις το υψηλότερο σημείο της διαίσθησή σου με τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων και των δυνατοτήτων σου για να αισθανθείς και να γνωρίσεις το μυαλό και το σώμα του παραλήπτη σου.
 • Οι Σπόροι του σκοπού: Αυτός είναι ένας διαλογισμός που σημαίνει ότι συμμετέχεις σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά στο ολόγραμμα. Σε αυτό το διαλογισμό η προσωπική σου αναπαράσταση της δημιουργικής πηγής ενέργειας σε καθοδηγεί για να φυτέψεις σπόρους στο μελλοντικό σου χρονοδιάγραμμα που θα καρπίσουν σε όλες τις εμπειρίες της ζωής σου με επιτυχία που θα σε κρατήσει στο μονοπάτι της επιλογής σου.
Πρόγραμμα Σεμιναρίων

JOIN US

 • Τι να περιμένεις στο μάθημα

Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρωτική και το μέγεθος της τάξης είναι συνήθως από 30 έως 50 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις πιο εξατομικευμένη προσοχή από τους εκπαιδευτές μας. Αυτό σου δίνει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που σκέφτονται όπως κι εσύ. Πολλοί απόφοιτοι μας έχουν αποκτήσει φιλίες δια βίου σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα Silva Intuition System είναι μια διήμερη εμπειρία και συνήθως διεξάγεται από τις 10π.μ. έως 8:30μ.μ.  Σάββατο και  Κυριακή (Οι ώρες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία).

 

 • Έλα μαζί μας σε ένα ζωντανό σεμινάριο

Επί 50 χρόνια διδάσκεται η Μέθοδος Silva και 40 χρόνια προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία στην Ελλάδα.Τα προγράμματα της Silva συνεχίζουν να είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης που είναι διαθέσιμα σήμερα. Τα ολοκληρωμένα προγράμματά μας προσφέρουν τεχνολογία αιχμής πάνω στη σχέση ανάμεσα στον εγκέφαλο, το μυαλό, και την προσωπική ανάπτυξη.

 • Εστιαζόμαστε στην Εκπαίδευση

Εμπιστευόμαστε τους μαθητές μας και γνωρίζουμε ότι είναι το είδος των ανθρώπων που αναγνωρίζουν την ποιότητα και μια εκπαιδευτική ευκαιρία. Δεν θα σπαταλήσουμε το χρόνο σας πιέζοντας σας με πωλήσεις κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων μας. Οι εκδηλώσεις και τα προγράμματα Silva προσφέρονται σε 131 χώρες εδώ και 50 χρόνια. Οι τεχνικές μας στηρίζονται στην επιστήμη και έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τώρα η επιτυχία μας μπορεί να γίνει δική σας. Είμαστε αποφασισμένοι να το προσφέρουμε αυτό στη διάθεση του κόσμου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε πάντα τα προγράμματα Silva να προσφέρονται σε απίστευτα προσιτή τιμή.

Οι απόφοιτοι του σεμιναρίου μπορούν να επαναλαμβάνουν την εκπαίδευση τους για ενδυνάμωση για όλη τους τη ζωή και σε όλον τον κόσμο με μια μικρή συμβολική συμμετοχή.

 • Τα βασικά έρχονται πρώτα

Πολλοί απόφοιτοι του σεμιναρίου Silva Life System αποφασίζουν να συνεχίσουν με τη Μέθοδο Σίλβα σε ανώτερα προγράμματα πάνω στη διαίσθηση ή την θεραπεία. Κάθε ανώτερη μάθηση που θέλεις να κάνεις είναι εξ ολοκλήρου δική σου επιλογή και διατίθεται μόνο μετά την παρακολούθηση του βασικού προγράμματος Silva Life System .

 

 • Στη Silva είναι βιωματικό

Στη Silva συμμετέχεις! Είτε πρόκειται για συζητήσεις για το ρόλο που παίζει ο νους στην θεραπεία ή μέσα από καθοδηγούμενες ασκήσεις στις άλφα και θήτα συχνότητες του εγκεφάλου. Ένα Πρόγραμμα Silva είναι μια γόνιμη "παιδική χαρά" όπου θα εξασκήσεις τις πρωτόγνωρες ικανότητές σου. Με άλλα λόγια, δεν θα μάθεις μόνο για το διαλογισμό και νέους τρόπους για να χρησιμοποιείς το νου σου, θα το βιώσεις!

 

Που & Πότε

Webinar:
13 -14 & 20 -21  Ιουνίου  2020
Ώρες: 10:00-15:00

 

Το σεμινάριο Silva Intuition System απευθύνεται μόνο σε αποφοίτους του Silva Life System ή
του Βασικού Σεμιναρίου όπως γινόταν έως το 2008

Η τιμή του σεμιναρίου  είναι 260€ και με έγκαιρη εγγραφή 210 € .

Τώρα μπορείτε να το παρακολουθήσετε για αυτή τη φορά μόνο στην προνομιακή τιμή των 137 €
Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε την εγγραφή σας

 

Οι απόφοιτοι αυτού του σεμιναρίου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με 20 €. Είναι όμως απαραίτητο να στείλουν μέιλ για οδηγίες εγγραφής στο methodossilva@gmail.com έως τις 8 Ιουνίου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας αν είναι αναγκαίο 2103610822, 6944945540 και 6974196719