ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους είναι έτοιμοι να ξεκλειδώσουν τη δύναμη του νου τους...

"Η απόλυτη πύλη για την κατανόηση του εαυτού και των άλλων..."

"Η απόλυτη πύλη για την κατανόηση του εαυτού και των άλλων..."

"Ανοίγουμε την πόρτα για μια επιλεγμένη ομάδα (22 άτομα) που θα γίνουν αρχιτέκτονες του υποσυνείδητου!"

...Άρχισε το ταξίδι σου ΣΗΜΕΡΑ... Ακόμα και αν δεν έχεις ασκήσει ποτέ πριν την ύπνωση, και ανεξάρτητα από το επαγγελματικό σου υπόβαθρο

Δες το Video - Πάτησε για να ξεκινήσει 

Περιορισμένες Θέσεις!

Αν είστε πρόθυμοι να αξιοποιήσετε τη δύναμη της ύπνωσης για να μεταμορφώσετε ζωές, σας περιμένει το πρόγραμμα πιστοποίησης της Hypnovision!

Κάνε Αίτηση Τώρα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

Τι είναι το σεμινάριο Hypnovision;

Αν έχεις έρθει αντιμέτωπος με την έννοια της ύπνωσης, ίσως το μυαλό σου φέρνει εικόνες από καλλιτέχνες της σκηνής και κόλπα για πάρτι. Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: το Hypnovision απέχει πολύ από αυτά τα θεατρικά. Είναι η εκλεπτυσμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση της ύπνωσης.

Το Hypnovision είναι η πρόσκλησή σου σε ένα τριήμερο εντατικό σεμινάριο όπου θα μάθεις την τέχνη και την επιστήμη της ύπνωσης. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για μάθηση- πρόκειται για εμπειρία και μεταμόρφωση. Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Παναγή Μεταξάτου, Master Hypnotherapist με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, θα ανακαλύψεις τις ισχυρές δυνατότητες του ανθρώπινου νου.

Κρατάω αυτό το σεμινάριο μικρό... μόνο 22 άτομα

Ίσως αναρωτιέσαι γιατί δεν ανοίγω τις πόρτες για όλους. Η αλήθεια είναι ότι το Hypnovision δεν είναι ένα σεμινάριο για όλους· είναι ένα εξειδικευμένο εργαστήριο για τη δημιουργία ειδικών στην ύπνωση..

Γι' αυτό και ορίζω το όριο στα 22 άτομα.

Με αυτό τον αριθμό, εγγυώμαι προσωπική προσοχή και πρακτική εξάσκηση που δεν είναι δυνατή σε μεγαλύτερα σεμινάρια.
Αν είσαι έτοιμος να είσαι ένας από τους 22, να εξερευνήσεις τη δύναμη του υποσυνείδητου και να μεταμορφωθείς, τότε το Hypnovision σε καλεί.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γεμίζουν γρήγορα. Αν αισθάνεσαι την έλξη, ήρθε η ώρα να δράσεις.

Θα διαρκέσει μόνο 1 λεπτό 

Τι είναι όμως η Ύπνωση;

Η ύπνωση είναι μια φυσική κατάσταση του νου, την οποία μπορούμε να μάθουμε να προκαλούμε στον εαυτό μας ή σε άλλους και να τη χρησιμοποιούμε.

Η πιο σημαντική πλευρά της ύπνωσης είναι ο τρόπος με τον οποίο βοηθά να ξεσκεπάσουμε και να διαγράψουμε ή να αλλάξουμε την αιτία και τους συσχετισμούς που υπάρχουν πίσω από μια δυσλειτουργία. Χρησιμοποιώντας την ύπνωση, απλά τοποθετούμε νέες πληροφορίες πάνω στις παλιές στο εσωτερικό συνειδητό επίπεδο.

Το εκπληκτικό στην ύπνωση είναι το αναπάντεχο πολλές φορές αποτέλεσμα που έχει. Εκεί που έχουν αποτύχει όλα όσα κάποιος μπορεί να κάνει για να δώσει διέξοδο στη «δυσκολία» του, η ύπνωση ξαφνικά μπορεί να κάνει το θαύμα.

Απομυθοποιείστε την ΥΠΝΩΣΗ και βάλτε το πιο σπουδαίο «εργαλείο» αυτοβελτίωσης και θεραπείας εύκολα στη ζωή σας.

Γίνε Master Hypnotist!

Η εκπαίδευση HYPNOVISION έχει δημιουργηθεί από τον Jose Silva και τον Burt Goldman και είναι εγκεκριμένη από τη Silva International και τη National Guild of Hypnotists που είναι η Εθνική Ένωση Υπνωτιστών των Η.Π.Α. και η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Στο τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως Master Hypnotists και μπορούν να γίνουν μέλη στο National Guild of Hypnotists των Η.Π.Α.

Το Hypnovision για...

Προσωπική Ανάπτυξη

Είσαι έτοιμος για το ταξίδι της προσωπικής σου εξέλιξης; Το Hypnovision δεν είναι απλώς ένα σεμινάριο είναι μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία.
Εδώ θα ανακαλύψεις τα κλειδιά για να ξεκλειδώσεις το αληθινό σου δυναμικό και να φέρεις στη ζωή σου την αλλαγή που επιθυμείς. Εκτός από την προσωπική σου ανάπτυξη, θα εξοπλιστείς με τις δεξιότητες για να ενισχύσεις και τους γύρω σου - φίλους και οικογένεια.

 • ​Μάθε αυτο-υπνωτισμό για την επίτευξη των στόχων σου.
 • ​​Εξερεύνησε και ξεκλείδωσε το προσωπικό σου δυναμικό.
 • ​Ξεπέρασε προσωπικά εμπόδια και αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις.
 • ​Ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση και διαχείρισε το άγχος.
 • ​Κέρδισε νοητική διαύγεια και βελτίωσε την εστίαση.
 • ​Απόκτησε την ικανότητα να βοηθήσεις φίλους και οικογένεια.

Θα διαρκέσει μόνο 1 λεπτό

Το Hypnovision για...

Επαγγελματίες

Αν είσαι θεραπευτής, coach, ή επαγγελματίας στον τομέα της ψυχολογίας, το Hypnovision σου προσφέρει τις τεχνικές και τις γνώσεις για να επεκτείνεις τις υπηρεσίες σου και να δημιουργήσεις βαθιά και διαρκή αλλαγή στους πελάτες σου. Μέσα από την εις βάθος εκπαίδευση και πρακτική άσκηση, θα αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και θα αποκτήσεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό.

 • ​Κέρδισε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με διεθνή πιστοποίηση στον υπνωτισμό.
 • ​Δικτύωση με άλλους επαγγελματίες στον τομέα.
 • ​Ενίσχυσε την πρακτική σου στο coaching ή στη θεραπεία.
 • ​Μάθε τεχνικές για επαγγελματικές θεραπευτικές εφαρμογές.
 • ​Απόκτησε δεξιότητες για να βοηθήσεις τους πελάτες στις προσωπικές τους δυσκολίες.
 • ​Εκμάθηση προηγμένων τεχνικών για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των συναισθηματικών εμποδίων.

Θα διαρκέσει μόνο 1 λεπτό

Πιστοποίηση απο το N.G.H

Παναγής Μεταξάτος: Master Hypnotherapist

Γεια σου!

Είμαι ο Παναγής Μεταξάτος, ο  εκπαιδευτής σου για το σεμινάριο Hypnovision. Γεννημένος στην Κεφαλονιά, η διαδρομή μου με οδήγησε από τα Οικονομικά και το Μάρκετινγκ στο διδακτορικό μου στον Ψυχοπροσανατολισμό από το Ινστιτούτο Ψυχοπροσανατολισμού, για τις μελέτες μου στο E.S.P. και την Υπνοθεραπεία.

Ως αναγνωρισμένος Master Hypnotherapist από το National Guild of Hypnotherapist των ΗΠΑ και καταξιωμένος συγγραφέας, το πάθος μου είναι η ενδυνάμωση του νου. Έχω περάσει πάνω από 40 χρόνια διδάσκοντας τη Μέθοδο Silva στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπαιδευμένος από τους μεγάλους - Jose Silva και Burt Goldman.

Στο σεμινάριό μας Hypnovision, θα μοιραστώ μαζί σου αυτόν τον πλούτο εμπειρίας. Θα εξερευνήσουμε τη δύναμη του νου, ξεκλειδώνοντας δυνατότητες που δεν ήξερες ποτέ ότι υπάρχουν. Έτοιμάσου για μια μεταμορφωτική εμπειρία!

Ανυπομονώ να σε συναντήσω,

Παναγής Μεταξάτος

Θα διαρκέσει μόνο 1 λεπτό

7 Σπουδαίοι λόγοι για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο HYPNOVISION

3 ημέρες γεμάτες βίωμα, επιδείξεις ύπνωσης και  ασκήσεις εξάσκησης

1. Βρες με αναδρομή στην παιδική ηλικία ή σε προηγούμενη ζωή την αιτία που δημιούργησε τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις που σε μπλοκάρουν και κάνε την αλλαγή στο ίδιο βαθύ επίπεδο που δημιουργήθηκε.

2. Δυνάμωσε το υποσυνείδητο σου με θετικές υποβολές: Μάθε να ενσωματώνεις θετικά μηνύματα και πεποιθήσεις στο υποσυνείδητό σου, βελτιώνοντας την αυτοεκτίμηση και την προσωπική ανάπτυξη.

3. Απαλλάξου από φοβίες, ανασφάλειες: Με τη χρήση της υπνωσης, ξεπέρασε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο.

4. Φθάσε γρήγορα στο ιδανικό σου βάρος: Χρησιμοποίησε την ύπνωση για να ευθυγραμμίσεις το υποσυνείδητό σου με τους στόχους απώλειας βάρους, κάνοντας το ταξίδι προς το ιδανικό σου βάρος πιο φυσικό και αποτελεσματικό.

Θα διαρκέσει μόνο 1 λεπτό

5. Κόψε εύκολα το κάπνισμα: Απαλλάξου από τη συνήθεια του καπνίσματος αβίαστα με στοχευμένες τεχνικές ύπνωσης, οδηγώντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

6. Ανακάλυψε πως σου «μιλά» το σώμα σου και απάλλαξε το εύκολα από πόνους και άλλες ενοχλήσεις: Μάθε να ερμηνεύεις τα μηνύματα που στέλνει το σώμα σου και χρησιμοποίησε την υπνοθεραπεία για να ανακουφιστείς αβίαστα από πόνους και ενοχλήσεις.

7. Μάθε την Αυτοϋπνωση και πάρε τον έλεγχο της ζωής σου για πάντα: Απόκτησε τη δεξιότητα της αυτο-ύπνωσης, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πάρεις στα χέρια σου την κατεύθυνση της ζωής σου και να κάνεις μόνιμες θετικές αλλαγές.

Μύθοι και Αλήθειες για την Ύπνωση:

Η ύπνωση και η αυτοϋπνωση για θεραπευτικούς / αυτοβελτιωτικούς σκοπούς επιτυγχάνεται με τη θέληση του ατόμου. Δεν υπάρχει έως σήμερα τεκμηριωμένη θέση που να δείχνει ότι η ύπνωση μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη θέληση του ατόμου, παρά τα όσα λέγονται ή γράφονται. Οι δημόσιες παρουσιάσεις της ύπνωσης με «στημένα υποκείμενα» δείχνουν συχνά το αντίθετο, αλλά δεν μπορούν να ληφθούν ως αξιόπιστες πηγές.

Η αλήθεια είναι ότι η ύπνωση και η αυτοϋπνωση χρειάζονται ένα –μικρό έστω– δείγμα θέλησης. Ίσως μάλιστα από εδώ να προέρχεται και το γνωστό ανέκδοτο: «Πόσοι ψυχολόγοι χρειάζονται για να ξεβιδώσουν μια λάμπα; Ένας, αλλά θα πρέπει και η λάμπα να... θέλει να ξεβιδωθεί!».

Πολλοί επιστήμονες αναγκάζονται συχνά να... προασπίσουν το δίκαιο της ύπνωσης, καθώς η τεχνική δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βλάψει (πάντα με τα σημερινά δεδομένα). Αν δοθεί σε κάποιον μια επιζήμια γι’ αυτόν υποβολή, τότε πιθανότατα θα αντιδράσει, θα την αγνοήσει, ή στη χειρότερη των περιπτώσεων θα βγει από την ύπνωση. Ο εγκεφαλικός μηχανισμός της αυτοσυντήρησης, ακόμα και στην ιδιαίτερη κατάσταση της ύπνωσης λειτουργεί προστατευτικά. Η άποψη ότι η ύπνωση έχει χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιείται για να βλάψει παραμένει στο μεγαλύτερό της μέρος αστήρικτη.

Αυτό είναι μεγάλη ανακρίβεια, καθώς το ζητούμενο είναι ο βαθμός ευκολίας με τον οποίο ένα άτομο πέφτει σε ύπνωση. Πολλοί στο παρελθόν έβρισκαν δύσκολο το να ηρεμήσουν και να «αφεθούν» αλλά έπειτα από μερικές συνεδρίες ύπνωσης, τα κατάφεραν!

Αυτό είναι μόνο η... μισή αλήθεια. Η χαλάρωση που προκαλεί η ύπνωση βοηθά στην ελαφρά μείωση του πόνου, αλλά η διαδικασία της ύπνωσης –πέρα από τη χαλάρωση- δεν έχει κάτι που αντιτίθεται αυτόματα στον πόνο: η χρήση του οραματισμού και των υποβολών βοηθούν το άτομο να ξεπεράσει τον πόνο που νιώθει.

Η ύπνωση χρησιμοποιεί τη χαλάρωση ή το διαλογισμό αλλά διαφέρει και από τα δύο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο διαλογισμός δεν είναι ένα πολύτιμο εργαλείο αναζήτησης. Στην αυτοϋπνωση υποβάλλουμε κάποιες ιδέες και εικόνες (ή και... ταινίες) στο υποσυνείδητο που βγαίνει στην επιφάνεια. Ο διαλογισμός είναι η εστίαση της σκέψης σε ένα αντικείμενο, την αναπνοή, μια ιδέα, ή το κενό, ενώ υπάρχουν αρκετές χαλαρωτικές μέθοδοι.

Απλώς θα... τρομάξετε, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην γίνει! Αν όμως γίνει δεν θα πάθετε τίποτα, εκτός από το ότι θα έχει πάει η προσπάθεια χαμένη.

Τα τελευταία χρόνια οι έγκυροι μελετητές της ύπνωσης διαπιστώνουν ότι η τεχνική έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην Ιατρική και την ψυχοσωματική υγεία! Από τον 19ο αιώνα που γινόταν συστηματική χρήση της ύπνωσης σε εγχειρήσεις, μέχρι το 1980, η ύπνωση είχε μικρή συνεισφορά σε αυτόν τον τομέα. Τα εκπληκτικά αποτελέσματά της όμως σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, την έχουν επαναφέρει στην αιχμή του δόρατος της επιστήμης.

Η ύπνωση και η αυτοϋπνωση αναφέρονται στην ψυχολογία και την ψυχοσωματική υγεία. Αποτελούν επιστημονικές και όχι παραψυχολογικές τεχνικές που εφαρμόζονται σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία, διδάσκονται σε πανεπιστήμια, ενώ εντυπωσιακά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί με αυτές. Βεβαίως η ύπνωση και κάποιες φορές και η αυτοϋπνωση χρησιμεύουν για την προσέγγιση των προγεννητικών εμπειριών, ή και σταδίων πριν τη σύλληψη, ή ακόμη και την έρευνα και αναδρομή σε «προηγούμενες ζωές».

Telemachos Agency @2023 - Privacy Policy - Terms And Conditions