Καλωσήρθες στο 

Silva

Intuition

System

Πέρα από το Φυσικό: Εξερεύνησε το Απεριόριστο Δυναμικό του Νου και της Διαίσθησής σου!

Επόμενα σεμινάρια

Θα ανακοινωθούν σύντομα

Η ανθρώπινη διαίσθηση είναι μια δεξιότητα που μπορεί να εκπαιδευτεί

2ο Επίπεδο

Η διαίσθηση είναι κάτι παραπάνω από εκπαιδεύσιμη. Είναι μια φυσική δεξιότητα! Όλοι γεννιόμαστε με αυτήν - αλλά, όπως κάθε δεξιότητα, πρέπει να αναπτυχθεί και να εξασκηθεί - αλλιώς δεν διατηρείται.

Το μόνο που στέκεται ανάμεσα σε εσένα και την διαίσθησή σου είναι οι αντιστάσεις που έχεις μέσα σου.

Αφαίρεσε αυτή την αντίσταση και θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα υψηλότερο επίπεδο λήψης αποφάσεων. 
Ο Σίλβα το χαρακτηρίζει ως "διαισθητική ύπαρξη" - τον απόλυτο πυρήνα της επιτυχίας σου.

Αυτή η "διαισθητική ύπαρξη" μπορεί να γίνει η πυξίδα σου, διασχίζοντας τον δρόμο της ζωής σου. 

Φαντάσου να...

 Αποκτούσες ισχυρή και ακριβή καθοδήγηση για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ζωής, π.χ. γάμος, αλλαγές καριέρας, επενδύσεις κ.λπ.

Μπορούσες να είχες μια διαισθητική πληροφορία όταν τη χρειάζεσαι που θα σε
οδηγήσει προς τους επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς σου στόχους.

Αποκτούσες την δημιουργική ορμή ή ένα ξεκάθαρο σχέδιο που θα σε εκτόξευε προς τους
στόχους σου
.
.

Eίχες την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης μέσα από τα επίπεδα Άλφα και Θήτα και με τη δύναμη του οραματισμού και της φαντασίας να προβάλεις τα σχέδια σου στην πηγή υλοποίησης τους.

Αποκτούσες την δημιουργική ορμή ή ένα ξεκάθαρο σχέδιο που θα σε εκτόξευε προς τους
στόχους σου..

Αποκτούσες επαφή με την ανώτερη ευφυΐα για να έχεις άμεση και διαρκή βελτίωση στις σχέσεις σου. 

Το 97% των μαθητών της Μεθόδου Silva επιτυγχάνουν ένα εκπληκτικό διαισθητικό επίπεδο.

Πάνω από το 97% των μαθητών της Μεθόδου Silva επιτυγχάνουν ένα εκπληκτικό διαισθητικό επίπεδο μετά από μόλις δύο ημέρες εκπαίδευσης για την ανάπτυξη της διαίσθησης τους.

Αυτά τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας είναι αποτέλεσμα 5 δεκαετιών και εκατομμυρίων δολαρίων σε έρευνες για την τελειοποίηση της διαδικασίας ενίσχυσης της ανθρώπινης διαίσθησης. Δουλεύοντας με εκατομμύρια αποφοίτους της Silva κάθε ηλικίας, είμαστε σίγουροι πια ότι το πρόγραμμά μας είναι ένα από τα πιο βελτιστοποιημένα, δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προγράμματα για τη διαίσθηση.

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο:

Αναγνώρισε και εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή.

Η διαίσθηση δεν είναι μαγεία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να βελτιωθεί. Οι μαθητές της Silva διδάσκονται πώς να έχουν πρόσβαση στην εσωτερική διαισθητική φωνή τους. Αυτή είναι η φωνή που συχνά εύχεσαι να είχες ακούσει όταν σου έλεγε: "Πάρε την ομπρέλα". Το να μάθεις να εμπιστεύεσαι αυτή την εσωτερική φωνή μπορεί να σε σώσει από πολλά τέτοια λάθη. Μπορεί επίσης να είναι ο φάρος που σε οδηγεί στο να ζήσεις το σκοπό της ζωής σου.

Νοητική προβολή & ενόραση

Αυτές οι ασκήσεις εκπαιδεύουν το μυαλό σου να προβάλλει τoν νου σου στο χώρο και στο χρόνο.
Όταν διδαχθείς αυτή την ικανότητα, θα είσαι σε θέση να οραματίζεσαι ανθρώπους, τόπους και αντικείμενα με απόλυτη σαφήνεια. Οι λάτρεις των φυτών μπορούν κυριολεκτικά να συνδεθούν με τα φυτά τους- οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορούν να συντονιστούν με τις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου τους- οι γονείς μπορούν να συνδεθούν νοητικά με τα παιδιά τους και να βρουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Οι εφαρμογές είναι ατελείωτες.

Κατανόησε και έλεγξε το μυαλό σου

Μάθε την τεχνική της Ολοθέασης του Silva Intuition System και πάρε μια εικόνα ενός συγκεκριμένου προβλήματος και πώς να το διορθώσεις.
 
Στη συνέχεια, εφάρμοσε τη διόρθωση με την Τεχνική του Καθρέφτη του Νου της Silva, μια διαδικασία δύο βημάτων πολύ πιο ισχυρή από την αυτοΰπνωση ή τον οραματισμό από μόνη της.

Ανακάλυψε το σκοπό της ζωής σου

Η δημιουργικότητα δεν είναι μόνο για τους καλλιτέχνες - είναι μια πολυμήχανη κατάσταση του μυαλού που οδηγεί στην επιτυχία. Μελέτες δείχνουν ότι η δημιουργικότητα ενισχύεται όταν λειτουργούμε στο επίπεδο άλφα. Η εμπειρία του Silva Intuition System θα σε διδάξει να εισέρχεσαι στο επίπεδο άλφα κατά βούληση και στη συνέχεια να χρησιμοποιείς το δημιουργικό σου μυαλό για να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να αφήσεις την έμπνευση να ρέει.

Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα. Αν ο στόχος της εκδήλωσης δεν είναι σε αρμονία με το ύψιστο καλό σου, τότε μπορεί υποσυνείδητα να σαμποτάρεις τον εαυτό σου, προκαλώντας αποτυχία και προσελκύοντας πράγματα που είναι λάθος για σένα.

Ο Jose Silva είχε επίγνωση αυτού του περιορισμού. Στο Σύστημα Διαίσθησης Silva, εστιάζουμε στο να σε διδάξουμε πώς να χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να εντοπίζεις τους σωστούς στόχους και να παραμένεις ευθυγραμμισμένος με το σκοπό της ζωής σου.

Να εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου φωνή

Η Μεθοδολογία μας σε διδάσκει πώς να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σου και τους άλλους, καθώς και να προσδιορίζεις και να ερμηνεύεις οτιδήποτε μη φυσιολογικό και να εκτελείς πνευματική θεραπεία εξ’ αποστάσεως.

Πάνω απ 'όλα, θα μάθεις να εμπιστεύεσαι τις διαισθητικές πληροφορίες που λαμβάνεις κάθε φορά.

Ατζέντα Σεμιναρίου

 Τα βασικά της Διαίσθησης :

Μάθε την αποτελεσματική χρήση των θετικών δηλώσεων και κατανόησε την πιο σημαντική συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσεις για να αναπτυχθούν οι διαισθητικές ικανότητες σου. Επανεξέτασε τους συμπαντικούς κανόνες βήμα-βήμα για να ωφεληθείς τα μέγιστα από το διαλογισμό και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το διαισθητικό νου σας. 

Μεγάλη χαλάρωση :

​Βίωσε βαθιά χαλάρωση και την κατάσταση διαλογισμού. Προετοίμασε το φυσικό σου σώμα, τις σκέψεις, και το νου σου για την εμπειρία χαλάρωσης. Κατανόησε τον τρόπο που το σώμα σου ανταποκρίνεται όταν διαλογίζεσαι. Καθιέρωσε σημάδια για μικρότερους, αποτελεσματικούς διαλογισμούς.

 Σταγόνα της πηγής Ενέργειας:

Αυτή είναι μια άσκηση που σου επιτρέπει να βιώσεις το πώς είσαι συνδεδεμένος και ένα με την Συμπαντική Πηγή Δημιουργικής Ενέργειας, της ενέργειας μέσα από την οποία προέρχονται τα πάντα. Την πηγή όλων των πληροφοριών. Θα δημιουργήσεις μια αναπαράσταση του Πνευματικού εαυτού σου που είναι ένα με πηγή ενέργειας και θα σε βοηθάει να λύνεις προβλήματα. Μάθε πώς να πειθαρχήσεις τη φαντασία σου, ώστε να μπορείς να ελέγχεις την διαίσθησή σου. 

Η τεχνική της Όλο-Θέασης :

Αυτή είναι μια ενεργειακή άσκηση διαλογισμού που θα σου διδάξει πώς να πετυχαίνεις περισσότερα από ό,τι θέλεις, καθώς θα μπορείς να παίρνεις καθοδήγηση από την Δημιουργική σου Πηγή Ενέργειας και να είσαι σίγουρος ότι κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένας διαλογισμός που βιώνεται με έναν ολογραφικό τρόπο όπου οι λύσεις παρουσιάζονται σαν να έχουν ήδη συμβεί, βοηθώντας να εξασφαλιστεί η εκδήλωσή τους. 

Νοητική προβολή στα μέταλλα :

Ανέπτυξε τη διόραση, τη διακοή σου και τις κιναισθητικές σου ικανότητες με την καθαρή δύναμη της φαντασίας, την πιο ισχυρή ικανότητα για την ενίσχυση της διαίσθησής σου. Άνοιξε το δρόμο για τα θεμελιώδη επίπεδα όλης της φυσικής ύλης και εξερεύνησε αυτά τα επίπεδα, από υποκειμενική άποψη, ενσωματώνοντας ειδικά νοητικά εργαλεία..

Άσκηση ψυχομετρίας :

Ζήσε τη χαρά και την ελευθερία της σύνδεσης με τη συλλογική συνείδηση. Το πιο σημαντικό βήμα για να λειτουργείς πιο αποτελεσματικά στην υποκειμενική διάσταση είναι η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου. Θα ασκηθείς στο πώς να διαβάζεις τις ενέργειες που έχουν εντυπωθεί σε άψυχα αντικείμενα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Αυτή είναι μια δυναμική, διαδραστική ομαδική άσκηση που σου επιτρέπει να βιώσεις τις διαισθητικές σου ικανότητες με ένα διασκεδαστικό και ζωντανό τρόπο.

Σύνδεση με το σκοπό :

Θα καταλάβεις γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι μισούν αυτό που κάνουν, επειδή δεν ζουν συνειδητά ή σε σύνδεση με τον σκοπό τους. Περιλαμβάνει μια άσκηση διαλογισμού, όπου μπορείς να βιώσεις ένα όραμα για το σκοπό της ζωής σου και μια συζήτηση για το πώς ο σκοπός αυτός δεν ισούται πάντα με τη δουλειά σου! Ανακάλυψε το τέλειο σχέδιο για τη ζωή σου και τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το επιθυμητό επίπεδο της τελειότητας.

Νοητική προβολή στο φυτικό & ζωικό βασίλειο :

​Θα αναπτύξεις την ικανότητα υποκειμενικής επικοινωνίας με το φυτικό και το ζωικό βασίλειο καθώς και με το βασίλειο του ανθρώπου που θα σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες και να ωφεληθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα μάθεις να συντονίζεσαι νοητικά με τα 5 επίπεδα ενεργειακής συχνότητας σύμφωνα με την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη και έτσι να ενισχύεις τη διαίσθησή σου. Αυτός είναι επίσης ένας τρόπος για να ενισχυθεί η ικανότητα σου να βοηθάς νοητικά την ανάπτυξη των φυτών σου από κοντά ή και από απόσταση και να ενισχυθεί η επικοινωνία και η σύνδεση σου με τα κατοικίδια ζώα σου.

Νοητική προβολή στην ανθρώπινη ανατομία :

Μάθε τον σωστό τρόπο για να εφαρμόσεις εξ αποστάσεως θεραπεία και τεχνικές οραματισμού με πρόθεση τη διόρθωση προβλημάτων και τη θεραπεία. Αυτό είναι το κλειδί για να αναπτύξεις καθαρή ενόραση, ή διόραση, προκειμένου να έχεις πρόσβαση σε όλα τα είδη της γνώσης. Θα κάνεις ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από την ανθρώπινη ανατομία από μια ψυχική άποψη και θα μάθεις να εφαρμόζεις πνευματική θεραπεία.
Ασκήσεις περιπτώσεων προβλημάτων υγείας :

​Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτή την τελική φάση της διαισθητικής ανάπτυξης θα καλυφθούν μέσα από 4 βήματα, τα οποία περιλαμβάνουν: (1) Την τέχνη της αποστολής ενέργειας σε άλλους που έχουν ανάγκη, (2) Πώς να ανιχνεύσεις μια ανωμαλία στην υγεία εξ’ αποστάσεως χρησιμοποιώντας μόνο το νου σου, (3) Οδηγίες για μια ψυχική συνεδρία, (4) Θα βιώσεις το υψηλότερο σημείο της διαίσθησή σου με τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων και των δυνατοτήτων σου για να αισθανθείς και να γνωρίσεις το μυαλό και το σώμα του παραλήπτη σου.

Οι Σπόροι του σκοπού :

​Αυτός είναι ένας διαλογισμός που σημαίνει ότι συμμετέχεις σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά στο ολόγραμμα. Σε αυτό το διαλογισμό η προσωπική σου αναπαράσταση της δημιουργικής πηγής ενέργειας σε καθοδηγεί για να φυτέψεις σπόρους στο μελλοντικό σου χρονοδιάγραμμα που θα καρπίσουν σε όλες τις εμπειρίες της ζωής σου με επιτυχία που θα σε κρατήσει στο μονοπάτι της επιλογής σου.

Επόμενα Σεμινάρια.

Silva Intuition System "επίπεδο 2"

Αθήνα - 24 & 25 Φεβρουαρίου

Ξενοδοχείο Παρθενών
Διεύθυνση: Μακρή 6, Αθήνα 11742
Ώρα: 10 π.μ.  με 8:30 μ.μ.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Rea KOINSEP @2023 - Kardakata Kefallonia - Privacy Policy - Terms And Conditions