Καλωσόρισες στη Μέθοδο Silva 

Αν ισχύει οποιoδήποτε

από τα παρακάτω...

Θέλεις συνέχεια να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι ένας καλύτερος άνθρωπος

Θέλεις να μάθεις πως να αξιοποιήσεις περισσότερο από το δυναμικό του εγκεφάλου σου

Θέλεις να ελέγχεις και να εξουδετερώνεις το στρες

Θέλεις να έχεις καλύτερη υγεία

Θέλεις να έχεις καλύτερες σχέσεις

Αν απάντησες ΝΑΙ τοτε...


Καλωσόρισες στο Silva Life System

Μόλις έκανες το πρώτο βήμα
για να Επιτύχεις 
τους Στόχους σου και
τη Ζωή των Ονείρων σου

Εύκολα - Γρήγορα - Φυσικά

Προσοχή: Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο είναι γιατί άκουσες το κάλεσμα του εαυτού σου να κάνεις το καλύτερο δυνατόν για τη ζωή σου.

Αυτό το σεμινάριο είναι για αυτούς που πραγματικά θέλουν να πάρουν τη δύναμη του νου τους και τη ζωή τους στα χέρια τους

Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να ανταποκριθείς σε αυτό το κάλεσμα.

Γεια σου,

Έχεις αισθανθεί ποτέ ότι υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός δυναμικού μέσα σου, περιμένοντας να ανακαλυφθεί; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικές φορές, ακριβώς όταν φαίνεται ότι έχεις βρει το μονοπάτι για την επιτυχία, κάτι το σταματάει;

Φαντάσου να έχεις τα εργαλεία για να απελευθερώσεις αυτό το κρυμμένο δυναμικό και να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Ξέρω, μπορεί να ακούγεται σαν μια υπερβολική υπόσχεση. Αλλά αυτό που προσφέρουμε δεν είναι μια απλή φόρμουλα – είναι η ευκαιρία για πραγματική μεταμόρφωση.

Άσε με να μοιραστώ ένα μικρό μυστικό μαζί σου...

Ο εγκέφαλός σου είναι ένα πανίσχυρο όργανο, το οποίο συντονίζεται σε διάφορες συχνότητες, κάθε μία με τις δικές της μοναδικές ιδιότητες.

Στο σεμινάριο Silva Life System μαθαίνεις με καθοδηγούμενες ασκήσεις διαλογισμού να φθάνεις σε μια κατάσταση βαθιάς σωματικής και νοητικής χαλάρωσης που ονομάζουμε «συχνότητα άλφα». Σε αυτό το επίπεδο μπορείς να προγραμματίσεις τον εγκέφαλο σου να διορθώσει σκέψεις και συμπεριφορές που σε έχουν κρατήσει μακριά από τη ζωή των ονείρων σου.

Η Μέθοδος Σίλβα έχει σχεδιαστεί να αναπτύξει τις δημιουργικές δυνάμεις του νου σου, μέσω του οραματισμού, της φαντασίας, της θετικής σκέψης και του διαλογισμού.

Χρησιμοποιώντας τα βασικά θεμελιώδη στοιχεία της Μεθόδου Σίλβα, Επιθυμία, Πίστη και προσδοκία, θα αποκτήσεις δυναμικές σκέψεις και συνήθειες που θα σε οδηγήσουν σε προσωπική μεγαλειώδη εξέλιξη!

Η εκπαίδευση στη Μέθοδο Silva αποτελείται από δύο σεμινάρια: το Silva Life System και το Silva Intuition System.

Το Silva Life System, με το οποίο ξεκινάμε, επικεντρώνεται στην εξέλιξη του εαυτού, στη μείωση του στρες ή πώς να παραμένεις χαλαρός, ήρεμος και με αυτοσυγκέντρωση ακόμα και κάτω από πίεση, στο δημιουργικό οραματισμό, στην επίτευξη στόχων, στην αξιοποίηση των ονείρων για έμπνευση, στον έλεγχο του πόνου και των συνηθειών, στο πώς να έχετε έναν καλό ύπνο, προστατευτικές τεχνικές ολιστικής υγείας και άλλα.

Το Silva Intuition System από την άλλη πλευρά αφοσιώνεται στην ανάπτυξη της διαίσθησης (ESP) που βοηθά να αντιλαμβάνεσαι πληροφορίες υποκειμενικά, με τις αισθήσεις του Νου για τη διόρθωση ή πρόληψη προβλημάτων. Το ESP χρησιμοποιείται επίσης για να έχεις καθοδήγηση από τη Δημιουργική Πηγή σου για λήψη καλύτερων αποφάσεων για καλύτερη θέση στόχων που ταιριάζουν με το σκοπό της ζωής σου.  Μάθε περισσότερα για το Silva Intuition System

Silva Life System

Είναι μια εκπαίδευση που κρατάει μόνο 2 ημέρες και που όλοι μπορούν να μάθουν τον τρόπο, για την ακρίβεια την εκπαίδευση αυτή την έχουν παρακολουθήσει στην Ελλάδα πάνω από 50.000 άνθρωποι και πάνω από 6.000.000 άτομα παγκοσμίως.

Τι σου προσφέρει το Silva Life System

Το Silva Life System σου αποκαλύπτει τον πραγματικό εαυτό σου και όλες τις δυνατότητες του για να δεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Ανακαλύπτεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και μαθαίνεις πως να την χρησιμοποιείς.
Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα πραγματικό βάλσαμο για όλη σου τη ζωή. 

Θα έχεις την εμπειρία μιας αλλαγής όπως ποτέ πριν. Θα αφιερώσεις δυο ημέρες αλλά η αλλαγή και η ελευθερία που θα νιώσεις θα διαρκέσει για πάντα. 


Με το Silva Life System θα επιτύχεις:

 • ​Βαθιά επίπεδα χαλάρωσης που θα σου δώσουν πολλά μακρόχρονα οφέλη στο λιγότερο δυνατό χρόνο.
 • ​Συγκλονιστική αλλαγή στην ικανότητα μάθησης και δημιουργικότητας.
 • ​Αποτελεσματική μείωση του στρες.
 • ​Υψηλά επίπεδα αυτογνωσίας και εσωτερικής ειρήνης.
 • ​Θεραπεία των βαθύτερων συναισθηματικών δυσλειτουργιών συμπεριλαμβανομένων του άγχους, της αγωνίας, της μελαγχολίας, της κατάθλιψης και της εξάρτησης.​

Tι θα μάθεις στο σεμινάριο:

 • Λειτουργία στη συχνότητα Άλφα: Μάθε να λειτουργείς στη Άλφα εγκεφαλική συχνότητα με πλήρη συνείδηση και βίωσε τη δύναμη του να χρησιμοποιείς και τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια αντί του ενός
 • Θετικός Τρόπος Σκέψης: Μάθε, ανάπτυξε και διατήρησε μια θετική νοητική στάση
 • ​​Διαχείρηση του Stress: Εμπλούτισε την ποιότητα της ζωής σου ελαχιστοποιώντας το στρες. Ενδυνάμωσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα, τον σύμμαχο της υγείας σου, για να έχεις τέλεια υγεία φυσικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά.
 • ​​Χαλάρωση: Μάθε τεχνικές χαλάρωσης που διώχνουν την ένταση και το στρες και σε βοηθούν να έχεις καλύτερη υγεία και να είσαι πιο παραγωγικός από ποτέ. Η χαλάρωση είναι το πρώτο σκαλοπάτι στη σκάλα της επιτυχίας. Μάθε να χαλαρώνεις όπου και όποτε θέλεις, ακόμα και μέσα σε θόρυβο και καταστάσεις μεγάλης έντασης, χωρίς να επιτρέπεις στο «χάος» που επικρατεί τριγύρω σου να σε επηρεάζει στο ελάχιστο. Τα οφέλη της χαλάρωσης αναφέρονται σήμερα σε καθημερινή βάση από παραδοσιακές ιατρικές σχολές, επικυρώνοντας τα επαναλαμβανόμενα για πάνω από 50 χρόνια αποτελέσματα του προγράμματος της Μεθόδου Silva.
 • ​​Νοητικό ξεκαθάρισμα: Γίνε συνειδητός, αντιλήψου και ξεφορτώσου αρνητικές σκέψεις, αρνητικά πιστεύω και αρνητική γλώσσα που χρησιμοποιείς και περιορίζουν την εξέλιξη σου στη ζωή. Το ξεκαθάρισμα του νοητικού σου περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντικό προκειμένου να απελευθερωθεί το δυναμικό του νου σου. Η δημιουργική ικανότητα είναι μέσα σου. Βγάλε τα εμπόδια για να αναδειχθεί.
 • ​Cancel – Cancel: Ακύρωσε σκέψεις, πιστεύω και συμπεριφορές που σε κρατούν πίσω και δεν είναι συμβατά με τον σκοπό σου και τους στόχους σου.
 • ​Έλεγχος Ύπνου: Μάθε να κοιμάσαι φυσιολογικά χωρίς τη βοήθεια ηρεμιστικών και ξύπνα το πρωί νιώθοντας απόλυτα ανανεωμένος και ξεκούραστος.
 • ​Έλεγχος Αφύπνισης: Μάθε να ξυπνάς την ώρα που θέλεις χωρίς ξυπνητήρι
 • Έλεγχος Εγρήγορσης: Μάθε να μειώνεις την σωματική και νοητική κούραση και να παραμένεις περισσότερη ώρα ξύπνιος και σε εγρήγορση όταν το έχεις ανάγκη.


 • ​​Έλεγχος Ονείρων: Μάθε να θυμάσαι τα όνειρα σου και να αντιλαμβάνεσαι τις πληροφορίες που σου δίνουν για τη λύση προβλημάτων.
 • ​​Έλεγχος Πονοκεφάλου: Με την τεχνική Ελέγχου του Πονοκεφάλου θα μάθεις να σταματάς πονοκεφάλους και ημικρανίες χωρίς την χρήση παυσίπονων
  ​Νοερή Οθόνη: Η Οθόνη που προβάλλεις τους στόχους σου, που εφαρμόζεις τον οραματισμό και τη φαντασία, που στέλνεις και δέχεσαι πληροφορίες.
 • Κλειδιά της Μνήμης: Τα Κλειδιά την Μνήμης θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον οραματισμό, τη φαντασία και τη μνήμη.
 • ​Καθρέπτης του Νου: Μάθε να προγραμματίζεις τον εαυτό σου για επιτυχία και να βάζεις σε εφαρμογή τον νόμο της έλξης.
 • ​Ανύψωση χεριού: Μάθε να εισέρχεσαι στη θήτα εγκεφαλική συχνότητα για να διορθώνεις προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους σε βαθύτερα επίπεδα.
 • ​Αναισθησία με το Γάντι: Μάθε να ελέγχεις τον πόνο και να επιταχύνεις τη θεραπεία.
 • ​Τεχνική του Ποτηριού με το Νερό: Μάθε να χρησιμοποιείς την Τεχνική του Ποτηριού με το Νερό για να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και να ενισχύεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα
 • ​Έλεγχος Βάρους και Συνηθειών: Μάθε να απαλλάσσεσαι από συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα, εύκολα και ανώδυνα, με τη δύναμη της φαντασίας, δουλεύοντας στο συχνότητα Άλφα.
 • Διαίσθηση: Ανάπτυξε τις φυσικές διαισθητικές σου ικανότητες πειραματιζόμενος μέσα στην ομάδα.
 • ​Νοητικές Προβολές: Μάθε να προβάλλεις το νου σου οπουδήποτε στο χώρο και σε όλα τα βασίλεια, άψυχα και έμψυχα, για να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες που χρειάζεσαι για να λύνεις προβλήματα.​ Μάθε να προβάλλεις με το νου σου τη διορθωτική διαδικασία για την αποκατάσταση του προβλήματος.
 • ​Οραματισμός και Φαντασία: Οι δυο λειτουργίες της ανθρώπινης ευφυΐας που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια μετριότητα και μια ιδιοφυία. Όταν έχεις εσύ τον έλεγχο και τις χρησιμοποιείς, ανοίγεις όποια πόρτα θέλεις. Ο απόφοιτος της Βασικής Σειράς Μαθημάτων Σίλβα γίνεται ειδικός στο να κατευθύνει το νου του μέσα από τον οραματισμό και τη φαντασία για να προσελκύσει ότι επιθυμεί και να δώσει άμεσα λύσεις σε προβλήματα.

Η επιστήμη στηρίζει την Μέθοδο Silva.

Η Μέθοδος Silva, που ιδρύθηκε από τον José Silva τη δεκαετία του 1960, έχει αναγνωριστεί εδώ και καιρό για τα οφέλη της στην προσωπική ανάπτυξη, τη γνωστική λειτουργία και τη γενικότερη ψυχική ευεξία. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, έχει επαληθευτεί και επιβεβαιωθεί με έρευνες από την επιστημονική κοινότητα.

Επιστημονικές Βάσεις της Μεθόδου Silva:

Συχνότητες Κυμάτων του Εγκεφάλου: Κεντρική ιδέα της Μεθόδου Silva είναι η λειτουργία στη συχνότητα των κυμάτων Αλφα του εγκεφάλου. Σύγχρονες μελέτες EEG έχουν δείξει ότι τα κύματα Αλφα (8-14 Hz) σχετίζονται με χαλάρωση, διαλογισμό και κατάσταση εγρήγορσης χωρίς εστίαση στο εξωτερικό περιβάλλον.

Σύνδεση Μυαλού-Σώματος: Η Μέθοδος Silva τονίζει τη δυνατότητα του μυαλού να επηρεάζει τη φυσική υγεία.

Οραματισμός & Πραγματικότητα: Η νευροεπιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι το μυαλό συχνά δεν διακρίνει μεταξύ πραγματικών και φανταστικών εμπειριών.

Επιστημονικές Έρευνες & Επικύρωση:

Πολλοί επιστήμονες και ερευνητές έχουν εξετάσει τη Μέθοδο Silva:

Καθ. James Motif,
ένας ψυχολόγος, διεξήγαγε πειράματα που έδειξαν ότι η εκπαίδευση Silva θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένη ικανότητα ελέγχου των φυσικών διαδικασιών.

Δρ. Clancy McKenzie, ένας ψυχίατρος, πρότεινε ότι οι τεχνικές Silva θα μπορούσαν να μειώσουν την εμφάνιση ψυχικών ασθενειών.

Δρ. O. Carl Simonton, ένας διακεκριμένος ογκολόγος, χρησιμοποίησε επιτυχώς θεραπευτικές τεχνικές οραματισμού Silva στην έρευνά του για ασθενείς με καρκίνο.

Τι έχουν πει για τη Μέθοδο Silva

Ότι είπε ο Jose Silva τόσα χρόνια πριν επαληθεύεται σήμερα απο την επιστήμη.

Deepak Chopra,

Συγγραφέας, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής στο Columbia University

Οτιδήποτε έχει το όνομα του Jose Silva σαν συγγραφέα, έχει την ψήφο μου πριν καν διαβάσω την πρώτη σελίδα.

Wayne Dyer,

Διάσημος συγγραφέας, ομιλητής

Η μέθοδος Silva είναι μια από τις εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που έχω ανακαλύψει.

Jack Canfield,

Συγγραφέας του ″Βάλσαμο για την Ψυχή″ και ″Το Μυστικό″.

Dr. Bruce Lipton,

Συγγραφέας, γενετιστής, καθηγητής Στανφορτ.

Λίτσα Πατέρα,

Αστρολόγος, Συγγραφέας

Jack Canfield,

Συγγραφέας του ″Βάλσαμο για την Ψυχή″ και ″Το Μυστικό″.

Τζένη Παπαδημάτου,

Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας και Επιχειρηματίας

Δημήτρης Δρόσος,

Επιχειρηματίας, Προγραμαμτιστής

Έχεις ακόμα ενδοιασμούς;

Σε καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε αυτήν τη φωνούλα μέσα μας που μας περιορίζει και μας ψιθυρίζει αμφιβολίες. Ίσως σκέφτεσαι κάποια από τα εξής:

 • ​"Δεν έχω τον χρόνο για αυτό." Αλλά ποτέ δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά προτεραιότητας. Και τι πιο σημαντικό από την προσωπική σου ανάπτυξη;
 • ​"Δεν πιστεύω σε αυτές τις μεθόδους." Να ξέρεις ότι η ανοιχτόμυαλη στάση μπορεί να σου ανοίξει πόρτες που δεν φανταζόσουν. Αφήσε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους.
 • ​"Δοκίμασα κάτι παρόμοιο και δεν πέτυχε." Όμως, κάθε προσέγγιση είναι διαφορετική. Μπορεί αυτή να είναι αυτή που θα λειτουργήσει για εσένα. 
 • "Οι γύρω μου δεν θα με υποστηρίξουν." Θυμήσου ότι η αλλαγή ξεκινά από εσένα. Όταν βλέπουν οι άλλοι την αλλαγή σε εσένα, θα σε ακολουθήσουν.
 • ​"Δεν μπορώ να ελέγξω τις σκέψεις μου."  Όλες οι δεξιότητες απαιτούν χρόνο και πρακτική. Και το να ελέγχεις το μυαλό σου δεν είναι εξαίρεση. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το σεμινάριο δίνοντα΄ς σου τις βασικές τεχνικές που χρειάζεσαι.
 • ​ "Δεν είμαι αρκετά καλός ή ικανός για αλλαγή"  Κάθε άτομο έχει το δυναμικό για αλλαγή και εξέλιξη και δεν είναι ποτέ αργά ή νωρίς για μάθηση και ανάπτυξη.

Η Μέθοδος Silva είναι για όλους...

Οι καλλιτέχνες ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την εστίαση με τη Μέθοδο Silva

Μεταξύ των αξιοσημείωτων σπουδαστών συγκαταλέγονται η τραγουδίστρια της όπερας Marguerite Piazza, η τραγουδίστρια Vicki Carr και οι ηθοποιοί Loretta Swit και Carol Lawrence, η πρώτη ηθοποιός του ζωντανού θεάτρου που απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ. Στην Ελλάδα ανάμεσα στους σπουδαστές συγκαταλέγονται οι: 

Ο συγγραφέας μπεστ σέλερ, Richard Bach, πιστώνει στη Μέθοδο Silva την έμπνευση που τον βοήθησε να ολοκληρώσει το εμβληματικό βιβλίο του, Jonathan Livingston Seagull, το οποίο πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME.

Οι επιχειρήσεις εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους στη μέθοδο Silva.

Κορυφαίες εταιρείες, όπως η RCA Records, η Green Mountain Coffee και η The Arnold Agency, αναφέρουν ενισχυμένη δημιουργικότητα, βελτιωμένη διαχείριση των επιχειρήσεων, αυξημένα κίνητρα, καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη προσέλευση στην εργασία και καλύτερη διαχείριση του άγχους.

"Ο Silva αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει το μυαλό". ROBERT STILLER, ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ GREEN MOUNTAIN COFFEE

Αθλητές παγκόσμιας κλάσης χρησιμοποιούν τη μέθοδο Silva για σωματική υπεροχή

"Η μέθοδος Silva με βοήθησε με τη συγκέντρωσή μου και με βοήθησε να χαλαρώσω πριν από την πίεση ενός παιχνιδιού", δήλωσε ο Russell "Bucky" Dent, παίκτης του μπέιζμπολ με τους Chicago White Sox που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο World Series του 1978.

Μέχρι σήμερα, πολλοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης χρησιμοποιούν τις αρχές της Μεθόδου Silva για να οραματίζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, να βελτιώνουν τη συγκέντρωσή τους και να διατηρούν το μυαλό και το σώμα τους σε βέλτιστη κατάσταση.

Επιστήμονες ενσωματώνουν τις αρχές της Silva σε θεραπείες.

Ο καθηγητής Clancy D. McKenzie, ιδρυτής της Αμερικανικής Ένωσης Ψυχικής Υγείας, είναι επίσης γνωστό ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές Silva για να βοηθήσει τους ασθενείς του.

"Το πιο ισχυρό μεμονωμένο εργαλείο που έχω να προσφέρω στους ασθενείς", δήλωσε ο δρ O Carl Simonton, ιδρυτής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Simonton, για τη θεραπεία με εικόνες.

Κορυφαίοι ηγέτες προσωπικής ανάπτυξης που εμπνέονται από τον Silva.

"Η μέθοδος Silva με βοήθησε με τη συγκέντρωσή μου και με βοήθησε να χαλαρώσω πριν από την πίεση ενός παιχνιδιού", δήλωσε ο Russell "Bucky" Dent, παίκτης του μπέιζμπολ με τους Chicago White Sox που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο World Series του 1978.

Μέχρι σήμερα, πολλοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης χρησιμοποιούν τις αρχές της Μεθόδου Silva για να οραματίζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, να βελτιώνουν τη συγκέντρωσή τους και να διατηρούν το μυαλό και το σώμα τους σε βέλτιστη κατάσταση.

Ο χάρτης της επιτυχίας:

Μια φόρμουλα για την αντιμετώπιση του άγχους, τον καθορισμό στόχων και το σωστό ξεκίνημα.

Η μεγάλη χαλάρωση:

Η θεμελιώδης τεχνική χαλάρωσης που θα επιτρέψει στο μυαλό και το σώμα σας να βιώσουν βαθιά χαλάρωση.

Μεσημεριανό διάλειμμα:

Φέρτε το δικό σας ή εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους συμμαθητές σας σε κάποια από τα τοπικά εστιατόρια.


Η τεχνική ελέγχου του ύπνου:

Τέλεια για την αντιμετώπιση των διαταραχών ύπνου και των κακών συνηθειών ύπνου. Απλά χρησιμοποιήστε το πριν τον ύπνο για να απολαύσετε βαθύ, αδιάκοπο, αναζωογονητικό ύπνο.

Η τεχνική του ξυπνητηριού/ονείρων:

Ξυπνήστε στην ώρα σας χωρίς ξυπνητήρι σε απόλυτο συγχρονισμό με το φυσικό μοτίβο ύπνου του σώματός σας και ανακαλύψτε πώς να ερμηνεύετε τα αφηρημένα υποσυνείδητα μηνύματα των ονείρων σας για να λύνετε προβλήματα και να παίρνετε αποφάσεις στην πραγματική ζωή.

Η Τεχνική Ενεργοποίησης:

Αισθάνεστε υπνηλία ή λήθαργο;
Δεν έχετε χρόνο να πάρετε έναν υπνάκο;
Χρησιμοποιήστε αυτή την τεχνική του νου για να ανεβάσετε τη σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Τεχνική αναισθησία με το γάντι:

Μια θαυματουργή τεχνική που μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο σε μια στιγμή: πολύ χρήσιμο για όποιον έχει μικρά παιδιά.

Η τεχνική ανακούφισης από τον πονοκέφαλο:

Μια εύκολη αλλά ισχυρή τεχνική για την εκτροπή του άγχους και την εξάλειψη των πονοκεφάλων, των ημικρανιών και άλλων κρανιακών πόνων όχι με χάπια, αλλά με το μυαλό σας.

Νοητική Οθόνη / Μνήμη

Ποτέ ξανά δεν θα ξεχάσετε τη λίστα με τα ψώνια σας. Αυτή η απίστευτη τεχνική μνήμης δεν κάνει διακρίσεις, οπότε όλοι μπορούν να την κάνουν.

Η τεχνική των 3 δακτύλων:

Ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό εργαλείο που σας επιτρέπει να εισέλθετε στο επίπεδο άλφα του νου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, απλά πιέζοντας τα δάχτυλά σας μεταξύ τους.

Η τεχνική του ποτηριού με το νερό:

Μάθετε πώς με ένα απλό ποτήρι νερό μπορείτε να βείτε την λύση ενός συγκεκριμένου προβλήματος. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της πρόθεσης αυτή η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μεσημεριανό διάλειμμα:

Φέρτε το δικό σας ή εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους συμμαθητές σας σε κάποια από τα τοπικά εστιατόρια.


Η τεχνική του καθρέφτη του νου:

Ένα πολύ δημοφιλές και ευέλικτο εργαλείο που σας εκπαιδεύει να οραματίζεστε συγκεκριμένα σενάρια στο μυαλό σας για να ενισχύσετε τις ικανότητες εκδήλωσης, θεραπείας και επίλυσης προβλημάτων.

Η άσκηση του Φανταστικού Ταξιδιού:

Ξεπεράστε τα όρια του χρόνου και του χώρου και δημιουργήστε ισχυρά σημεία αναφοράς με αυτό το βασικό πρώτο βήμα για να ξεκλειδώσετε το πλήρες διαισθητικό σας δυναμικό.

Το εργαστήριο του Νου

Αναζητάτε απαντήσεις μέσα σας; Χρησιμοποιήστε αυτή την τεχνική για να δημιουργήσετε ένα εργαστήριο του νου για θεραπεία, επίλυση προβλημάτων, εκδήλωση και διαίσθηση.

Δημιουργία των συμβούλων σας :

Συνδεθείτε με δύο σοφούς συμβούλους στο μυαλό σας και λάβετε συμβουλές για οτιδήποτε, από τη δύσκολη απόφαση για καριέρα μέχρι την εύρεση του συντρόφου της ζωής σας.

Επόμενα Σεμινάρια.

Silva Life System "επίπεδο 1"

Online - 12/14 Ιουλίου

Online (ZOOM)
Ώρες: Παρασκευή 12/7: 5 μ.μ.  με 8:30 μ.μ.
Σαββατο 13/7: 10 π.μ. με 18:00
​Κυριακή 14/7: 10 π.μ. με 18:00

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Αθήνα - 30 & 31 Μαρτίου 

Ξενοδοχείο Παρθενών
Διεύθυνση: Μακρή 6, Αθήνα 11742
Ώρα: 10 π.μ.  με 8:30 μ.μ.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML